Junts insta a revisar les fonts perquè no es perdi aigua

Des de ja fa uns dies que l’Ajuntament ha començat a revisar les fonts del poble. Algunes d’elles perdien aigua perquè estaven en mal estat, com és el cas de la font del Racó de les Pedres i Rajoles d’en Pere Salarich. D’altres com les del parc del camp de futbol vell, tenen un sistema, que a que es perdi molta aigua cada cop que es fan servir.

Junts va traslladar el prec al ple municipal. La regidoria d’urbanisme està treballant ja en l’arranjament d’algunes de les fonts. Dins d’aquest pla es revisaran totes, i en la mesura que permeti el pressupost s’aniran arreglant, segons va dir la regidora Núria Garcia en el ple. La pengem íntegra per traslladar exactament l’explicació de la feina que s’està fent.

 

Junts per Tiana va traslladar al ple la preocupació de la pèrdua d’aigua de les fonts de diversos veïns del poble que es van adreçar a l’agrupació d’electors. El grup municipal analitza totes les propostes que arriben i mira de donar-los el millor tractament possible per trobar una solució. En aquest cas es va traslladar al ple.

Si ens voleu fer arribar suggeriments, problemes, preocupacions, idees… ho podeu fer enviant un correu a junts@juntstiana.cat

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.