Els problemes de Roderich Robert i can Gaietà es comencen a desencallar després de la intervenció de Junts

Junts per Tiana ha presentat al ple municipal quatre preocupacions veïnals de Tiana. Els afectats s’havien posat en contacte amb l’Ajuntament, alguns d’ells feia mesos, d’altres feia anys, i, en alguns casos, no havien obtingut resposta. L’entrada al registre dels precs i preguntes de Junts pel ple de desembre ha fet que l’equip de govern es comenci a moure.

Un correu electrònic als veïns de Roderich Robert 13 hores després que Junts registri la pregunta al ple

Hores després de les comissions informatives on el portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, va entrar els quatre precs perquè es resolguin els temes, els veïns del carrer Roderich Robert, van rebre ja un correu electrònic directament d’alcaldia dient-los que s’estava mirant la seva situació i que es preveia un pressupost per arranjar tot el carrer l’any 2016 i la tramitació de subvencions per fer les obres.

Al carrer Roderich Robert fa 25 anys que no s’hi fa res, segons els veïns. Reclamen que s’asfaltin els vorals i es canviïn les canonades de l’aigua, que tot apunta són d’uralita.

Junts parla amb l’empresa que gestiona can Gaietà i l’endemà es canvien les bombetes

Als pisos de can Gaietà, el problema de manteniment es va solucionar hores després de parlar amb el responsable de l’empresa Visoren dimarts passat. Els veïns es queixen dels actes incívics, però també que l’empresa no neteja quan cal i que hi havia diverses bombetes foses. Dimecres, quan es va fer la reunió amb Junts amb els veïns dels pisos, l’empresa de neteja ho havia deixat tot net i polit. Les bombetes es van reparar dijous.

Junts portarà aquestes dues situacions avui al ple. També preguntarà sobre els casos dels veïns propers a l’Escorxador i el Parc Doctor Mascaró per exigir que es resolguin els problemes d’incivisme i brutícia. Els veïns no volen només paraules. Per això Junts farà el seguiment dels quatre casos fins que es resolguin del tot.

De moment, però, la intervenció de Junts per Tiana ha servit per encarrilar alguns dels casos que els veïns ja donaven per perduts. L’agrupació d’electors s’organitza a partir d’un govern a l’ombra que fa possible que tot el que arriba a Junts es gestioni d’una manera àgil i es redirigeixi cap el millor canal per buscar la solució.

El ple és aquesta tarda a les 19h. La sessió és pública. Es pot seguir des de la mateixa sala de plens o bé des de casa per Ràdio Tiana (107.2 FM). També pel twitter amb l’etiqueta #pletiana

Portem al ple les preocupacions veïnals

El govern a l’ombra de Junts

Foto de capçalera: Les bombetes noves per l’aparcament dels habitatges socials de can Gaietà

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.