Sopa de pa amb tomàquet: La cuina de JUNTS

Som mediteranis. Ens agrada compartir al voltant d’una taula i amb una copa de vi a la mà tot allò que vivim. No hi podem fer més. I així, tan natural, surt una campanya gastronòmica en paral·lel a la de guanyar-se el vot.

I de la llista surt l’equip de cuina de Junts, que, a més d’enganxar cartells i fer el programa i explicar-lo en els actes, també s’ha de posar el davantal. En Toni Margalef lidera un equip de candidats que tan organitza un sopar, un dinar, com un pica-pica a l’antiga.

IMG_7906

També tenim una pastissera pels berenars del Tupper Junts. La Georgina fa magdalenes casolanes i pastissos i ens els vesteix com als anys 70. Com en aquelles reunions que es feien a casa per vendre els potets de plàstic per guardar el mejar cuinat i sense cuinar.

Tupper Junts

Ens ajuden pares, mares, dones, marits, gendres i amics. Sort d’ells per servir 15 quilos de mongetes del ganxet i 200 botifarres!

 

Ho fem Junts i a la nostra manera més senzilla i casolana perquè ens agrada treballar en equip i, no ho negarem, el pressupost dóna pel que dóna. Però, de moment, ningú no se’ns ha queixat d’estar mal servit.

 

 

 Sopa de pa amb tomàquet amb pernil ibèric:

1 kg de tomàquet madur pelat

100 gr de pa

1 dent petita d’all

20 gr de vinagre

50 gr d’oli

1 culleradeta de sal

500 ml d’aigua

Tritureu el tomàquet, amb tots els ingredients, fins aconseguir una textura homogènia.

Serviu-la freda amb encenalls de pernil ibèric.

Una recepta de Toni Margalef

Bon profit!

 

La cuina-taller que Junts proposa en el programa electoral per revitalizar el comerç local

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.