Més del triple de firmes

Junts per Tiana ha recollit 359 firmes vàlides. Són més del triple de les que necessitàvem . El vostre suport ens encoratja a seguir treballant encara amb més força per millorar el poble i per tancar un programa electoral compromès, realista i que inclou el màxim possible d’idees i propostes que ens vau fer durant les jornades de participació quan encara érem Km0.

Aquest matí s’ha fet l’últim lliurament de firmes a l’Ajuntament. Durant aquests 15 dies el secretari municipal Pau Sanz les ha estat validant d’una en una. Per ell, ha estat també la primera vegada que ha supervisat els tràmits de la creació d’una agrupació d’electors.

Avui mateix portem les firmes a la Junta Electoral de Mataró, que és la que ens toca per zona, per poder constituir-nos oficialment com a agrupació d’electors i poder presentar-nos a les eleccions municipals del 24 de maig. La Junta Electoral farà públiques les candidatures el 22 d’abril.

 

IMG_7278

La Cris i la Teresa a la porta dels jutjats de Mataró

 

Les firmes són confidencials, però, alguns tianencs han volgut donar el seu suport públic. Alguns d’ells estan vinculats al món de la cultura, l’esport i al poble transparent i  viu que ens agrada.

A ells, i a tots els que ens heu dedicat aquests cinc minuts per venir a signar, deixar-nos fotografiar el vostre DNI i omplir-nos tota la paperassa, moltes gràcies!

 

Et pot interessar

2 comentaris

  • alejandro ortiz ponce 15 d'abril de 2015   Reply →

    Ea, Ea! Ahora a hacer labor de convencimiento y a ganar en mayo. Felicitats!

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.