Presentació de la llista electoral eleccions 2019

Eleccions 2019

En Cesc, que té 19 anys i votarà per primer cop. L’Antonio, amb 71, que el 1983 anava de 2 a les llistes del PSUC. La Nuria, incombustible, que ha lluitat des de Les Costes per millorar el barri. La Susanna, que somia un poble educador. La Marina, que impulsarà el pla d’equitat de gènere i que ho té tot pensat. El Ramon, cap de Rehabilitació de Can Ruti jubilat, defensor de la qualitat de la sanitat pública. El Jordi, medallista paralímpic i medallista en fer-se pesat fins que aconsegueix el que es proposa. L’empenta de la Jèssica, el seny esbojarrat de la Mariona (torna ja de l’Erasmus!), la Teresa i la seva passió pel mon de l’esport. L’Andrés, pirata mexicà, que ja és més de poble que ningú. La Dolors, solidària incansable amb els familiars dels presos i preses polítics. El Franz i el Xavi, apassionats, cors senzills, lluitadors, herois els dos de l’1-O a Tiana: ni un mil·límetre deixaran que ens allunyem del camí. La Núria de Can Boter, creativitat, talent, disciplina; poesia, ens cal més poesia.

La Cris, companya de plens: amb ella va començar tot. Un dia l’alcaldessa li va dir: “Si no us agrada, presenteu-vos a les eleccions”. I aquí estem. Els 17.

Veïns i veïnes, representem una nova generació que vol fer les coses diferents. Ens presentem amb la il·lusió del primer dia i el bagatge de 4 anys a l’oposició. Som poble. Una agrupació d’electors, una llista cívica que vol donar un tomb a l’Ajuntament per millorar la vida dels tianencs i tianenques.

Som poble. Som els vostres veïns i veïnes. Metges, periodistes, tècnics d’acció social, politòlegs, botiguers, analistes de dades, comercials, estudiants… Gent de la cultura, de les entitats… Del Carmelità, de Can Gosch, de Can Gaietà, del centre, de Les Costes, de Creu de Terme… 9 dones i 8 homes. Dels 19 als 71 anys. Totes les Tianes representades en una llista cívica de veïns i veïnes.

Som Junts per Tiana, som una agrupació d’electors que ens vam mobilitzar el 2015 per donar un gir a l’Ajuntament. Ens presentem amb la il·lusió del primer dia i amb el bagatge de quatre anys treballant des de l’oposició.