Esteu visitant el nou web de Junts Tiana. Un espai renovat, a punt per explicar-vos de manera clara la nova proposta electoral, que ja s’ha començat a treballar amb la base del projecte del 2015 i el model de poble que durant aquests quatre anys ha defensat i explicat l’agrupació d’electors.

És un web molt visual, amb diferents nivells de lectura. Pensat per fer una mirada ràpida o, per contra, navagar-hi durant estona.

El web s’organitza a partir de tres menús que trobareu a la capçalera: Qui som, Així governarem i Ajuda’ns.

Qui som

Des de Qui som es pot accedir a l’apartat d’actualitat, amb les notícies sobre l’activitat de Junts, tant al carrer com a l’Ajuntament, i les informacions d’interès per a la ciutadania de tot el procés pre electoral.

Uns dels espais més renovats és el portal de transparènciaHi trobareu els comptes anuals, gràfics de com es finança Junts i totes les iniciatives que es porten als plens i al registre municipal.

Des del web també es pot consultar l’agenda institucional dels regidors, amb les reunions a l’Ajuntament, amb els veïns i l’assistència als actes socials, culturals i esportius. L’agenda inclou l’activitat de Junts Tiana: els actes públics, les reunions de l’assemblea o el calendari electoral.

A Qui som també s’hi detallen els nostres principis i d’on venim.

Així governarem

L’espai més obert és el de Així governarem, que està pensat per anar creixent, a mesura que es presenti el programa electoral i les diferents propostes amb vista a les eleccions. Mentrestant s’hi esbossen les prioritats i el com ho farem.

Ajuda’ns

Per primera vegada, la pàgina web de Junts Tiana incorpora un espai per a donacions. El sistema de donatius de Junts funciona com un crowdfundingA partir dels 25 euros, per la donació, hi ha un obsequi de regal. La web està preparada amb el sistema Paypal per a fer els donatius directament. Les donacions desgraven en la declaració de la renda i és l’únic mètode de finançament legal per a les agrupacions d’electors, a banda de la subvenció del grup municipal, que no poden tenir militants, ni socis. Les transferències, això sí, han d’anar acompanyades del nom, cognoms, DNI i adreça postal. La llei de partits polítics obliga que totes les donacions siguin nominatives i les transferències no identificades seran retornades.

La nova pàgina web incorpora les eines perquè els tinanencs i tianenques es puguin posar en contacte amb Junts, el candidat i els regidors d’una manera més fàcil i ràpida.

Junts Tiana és la primera formació política del poble que fa servir el Whatsapp i el Telegram per comunicar-se i tenir línia directa amb els veïns i veïnes. La subscripció està subjecte a la Llei de Protecció de Dades.

Hem creat el canal de Telegram de l’Isaac Salvatierra al qual s’hi pot accedir a través de la mateixa web, en aquest enllaç.

També hi ha l’accés directe per a subscriure’s al grup de distribució de Whatsapp també des de la web mateix. Clicant aquí sobre hi podeu accedir. O bé entrar dins el mailing enviant el formulari de subscripció: Subscripció al butlletí electrònic clicant aquí.