Engeguem motors

Aquest dimecres, 5 d’abril, Junts per Tiana engega el nou camí cap a les eleccions municipals del 28 de maig. L’agrupació d’electors presenta públicament el candidat, l’actual alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, i tot l’equip que l’acompanyarà en aquests comicis locals. 17 tianencs i tianenques, veïns i veïnes del poble, de totes les edats, de totes les Tianes. 17 candidats que mostren una Tiana diversa i que reforça l’equip de l’actual grup municipal al govern des de l’abril del 2022.

Ens presentem al poble amb la il·lusió i l’emoció del primer dia i amb l’experiència que hem obtingut de 8 anys treballant pel poble des de l’ajuntament, primer des de l’oposició i ara des del govern. Tenim ganes de seguir treballant per Tiana. Aquest darrer any ha estat només un tastet de què vindrà. Ara ve el que és bo.

Recollida de firmes

Dimecres, 5 d’abril, serà també el tret de sortida de la recollida de firmes. Les agrupacions d’electors i electores són figures legalment reconegudes per la llei electoral que aglutinen un grup de ciutadans que concorren a les eleccions municipals. Una llista cívica que, a Tiana, necessita l’aval de 100 signatures. Fins al 17 d’abril ens trobareu per carrers i places de diferents zones del poble i ens podreu donar la vostra signatura. Mantindrem també el nostre local obert, l’Espai Cultural, reconvertit ara en seu de campanya per a poder enllestir el projecte que ha de permetre treballar més i millor pels tianencs i tianenques a partir del 28 de maig.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.