( C O N F I N A M E N T S ). Els dibuixos de Ricard Aymar a l’Espai Cultural

Del 14 al 23 de maig es podrà visitar una nova exposició a l’Espai Cultural. Ricard Aymar presenta ( C O N F I N A M E N T S ), la seva mostra de dibuixos fets durant el confinament total de la Covid-19.

La inauguració de la nova exposició es farà divendres, 14 de maig, de 17 h a 20 h, en sessió continuada per garantir les mesures Covid-19.

Els que vulgueu conèixer l’autor i compartir amb ell una estona, el trobareu el divendres, 14 de maig i els dissabtes, 15 i 22 de maig.

L’exposició

(CONFINAMENTS) és un recull de dibuixos a tinta xina sobre paper, a mode de poemes visuals, fets durant el confinament total del 2020 a causa de la pandèmia.
Ricard Aymar: “Aquests dibuixos són el resultat d’una mena de teràpia personal per tal de digerir la por, l’angoixa, i la impotència que van comportar aquells dies de reclusió forçada o agorafòbia institucional”.
Les obres són un intent d’entendre conceptes tan nous per molts de nosaltres, com “confinament”, “distància social”, “toc de queda”, “desescalada”, o la pitjor de totes, “nova normalitat”.
Totes les obres estan a la venda.
La col·lecció estarà del divendres, 14 de maig, al diumenge 23 de maig a l’Espai Cultural de l’Av. Isaac Albéniz, 19.
Es podrà visitar de 17  a 20 h els dies de cada dia, i d’11 h a 14 h els caps de setmana.

Mesures Covid-19

Per garantir la seguretat davant la pandèmia Covid-19 apliquem les mesures aprovades pel Procicat per a activitats culturals on es regulen els espais tancats.

En aquest sentit, dins l’Espai Cultural es restringirà l’aforament a 4 persones, es prendrà la temperatura i es farà el registre de visites. A més, l’interior es mantindrà ventilat amb el sistema de ventilació que ja hi ha instal·lat.

Et pot interessar

Un Comentari

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.