Junts per Tiana força un ple extraordinari sobre els pressupostos participatius

Els regidors i regidores de Junts per Tiana han registrat la petició del ple extraordinari per tal que l’alcaldessa doni explicacions públiques sobre els pressupostos participatius. Ens hi veiem obligats davant el silenci de l’alcaldessa.

Traslladem al ple extraordinari les preguntes que hem fet fa dos dies públicament i que s’han registrat a l’Ajuntament sobre els pressupostos participatius perquè l’alcaldessa, responsable de l’àrea de participació ciutadana, respongui. I plantegem una moció de consens entre tots els grups municipals per vetllar perquè els pressupostos participatius tinguin totes les garanties democràtiques.

Llegeix la solicitud

Llegeix les preguntes

Llegeix la moció

L’alcaldessa té ara 15 dies hàbils per convocar el ple. En motiu de les festes de Nadal, la data límit per convocar el ple és l’11 de gener. Prèviament s’ha de convocar, també, la comissió informativa on s’han de dictaminar les propostes que es porten a votació.

Et pot interessar

Un Comentari

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.