Votar per correu: fins el 16 de maig!

El termini per demanar el vot per correu està obert fins al 16 de maig i la data límit per enviar el vot, després de rebre la documentació, és el 22 de maig. L’Oficina del Cens Electoral té temps per enviar aquesta documentació per votar fins al 19 de maig.

Les sol·licituds es poden fer a qualsevol oficina de Correus, acreditant la identitat amb DNI, permís de conduir, passaport o targeta d’identitat/residència d’estranger. Els documents poden estar caducats, però han de ser els originals (no s’accepten fotocòpies o resguards de renovació).

Tothom qui prevegi no poder anar a la seva mesa electoral el 26 de maig, pot demanar el vot per correu: per estar absents al municipi, per malaltia, incapacitat… En cas de persones malaltes o incapacitades que no puguin desplaçar-se, tenen la possibilitat d’autoritzar a una altra persona a través de notari, presentant un certificat mèdic oficial de la persona representada.

Si cliqueu aquí trobareu tota la informació i documentació per votar per correu.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.