Junts per Tiana posa en marxa la seu de campanya

Junts per Tiana posa en marxa a partir d’aquest dilluns la seu de campanya al centre del poble, just avui que es convoquen les eleccions municipals.  Un espai obert per a tothom al centre del poble, a l’antiga oficina de la centraleta de telèfons.

L’agrupació d’electors s’instal·la al carrer Lola Anglada, 33. El nou local serà el centre de la campanya i acollirà les reunions, tant de l’assemblea i tota la llista, com les trobades amb diferents entitats, emprenedors i tianencs i tianenques que vulguin intercanviar la seva opinió amb el candidat Isaac Salvatierra.

Serà l’espai central des d’on es gestionarà la recollida de firmes, que ha d’avalar la candidatura i que comença aquest divendres i on es farà el seguiment de la nit electoral amb la recollida de resultats. Serà també el centre logístic de Junts per Tiana per als preparatius de la campanya.

El local de Junts per Tiana està al centre del poble, a la zona on històricament hi havia hagut les seus dels partits tianencs (PSC, CiU, ERC) i obre un nou espai de participació i diàleg de l’agrupació d’electors amb la ciutadania aquestes darreres setmanes abans de les eleccions del 26 de maig.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.