Laura Rosel presenta Isaac Salvatierra

El dissabte 2 de febrer, a les 18:30 h, a la Sala Albéniz, et presentarem l’Isaac. És el nostre portaveu a l’Ajuntament i durant quatre anys ha treballat per Tiana des de l’oposició. Però molt abans ja havia treballat pel poble des de les entitats. Te’l presentarem i es presentarà com a futur alcalde en un acte que també servirà com a procés participatiu per fer el programa electoral.

Comptarem amb la periodista Laura Rosel que el sotmetrà al seu implacable interrogatori periodistic.

 

 

Per anar fent boca, cliqueu aquí.

Com serà l’acte

Ja sabeu que no som una formació política convencional. Ens agrada ser espontanis i que tothom s’hi trobi bé. Per això hem dissenyat un acte gens avorrit i que comptarà amb la participació de tots vosaltres.

Presentarem l’Isaac i ens explicarà el model de poble i els eixos centrals del programa electoral que ha de portar a fer un poble millor per a tots i totes.

Fa mesos que treballem amb veïns i veïnes de Tiana, de diferents punts del poble. Estan aportant les seves idees i ens expliquen la seva visió global del poble. Tot això ens ajuda a fer el programa electoral i un poble millor. I dissabte, 2 de febrer, hi posarem la cirereta amb una jornada participativa molt especial.

Farem El concurs de Tiana per donar forma al programa electoral. Perquè sense adonar-te’n i d’una manera amena puguis aportar les teves idees per Tiana i possibles solucions a reptes actuals. Per això podràs concursar en un joc de preguntes i respostes, recordar la història de Tiana, riure i emocionar-te.

I encarar reptes i objectius que ens ajudaran a trobar els millors projectes per a Tiana.

La presentació de l’Isaac, el concurs i el joc participatiu es tancarà amb un tast de vins d’aquells que ens agrada fer a nosaltres.

La participació dels nens i les nenes

Hem creat una ludoteca per als nens i nenes de Tiana perquè ells també puguin participar.

Perquè pugueu estar a l’acte participant i els vostres fills també puguin decidir com fer un poble millor, hem preparat un espai només per a ells: una ludoteca que instal·larem a la sala d’exposicions.

Hi haurà diverses activitats pensades per a ells perquè també puguin donar les seves idees per Tiana mentre els pares assisteixen a l’acte de presentació del candidat i al joc participatiu de la Sala Albéniz.

Com veuen els tianencs del futur el poble i com el volen?

 

Tot, durant un acte d’aproximadament 2h de durada, fragmentat per blocs, entre la Sala Albéniz i la sala d’exposicions i per a totes les edats.

Et pot interessar

Un Comentari

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.