Isaac Salvatierra, candidat de Junts per Tiana a les eleccions municipals

Junts per Tiana ha votat Isaac Salvatierra com a candidat per a les eleccions municipals del 26 de maig. Salvatierra revalida la confiança de l’assemblea de l’agrupació d’electors que l’ha proposat i votat per unanimitat amb l’encàrrec d’acabar la feina començada el 2015 per tirar endavant un canvi de governança que garanteixi una millora en la vida dels tianencs i tianenques des de l’Ajuntament de Tiana.

Isaac Salvatierra, que actualment és el portaveu de Junts a l’Ajuntament, ha acceptat l’encàrrec de l’assemblea i ha exposat el full de ruta que, des d’ara i fins el 26 de maig, liderarà al capdavant del projecte polític de l’agrupació d’electors.

“Hem de mirar Tiana a llarg termini. A 20 anys vista. I ho hem de fer entre govern i oposició, que és el que enriqueix les democràcies”. Així ha explicat Salvatierra com Junts vol treballar des de l’Ajuntament des d’un govern que garanteixi el canvi a Tiana.

L’Isaac ha remarcat que el “com és el que ens ha de diferenciar” alhora de governar.

La presentació pública del candidat de Junts es farà el 2 de febrer a la Sala Albéniz en un acte públic en el qual s’esbossaran els eixos principals del programa que es tancarà mitjançant la participació ciutadana i que des de fa mesos l’agrupació d’electors està portant a terme amb diferents veïns i veïnes del poble.

Línia directa amb el candidat de Junts

L’Isaac té el seu propi espai al web de Junts Tiana. És El Blog de l’Isaac és un espai d’opinió i reflexions del candidat que s’actualitza com a mínim un cop per setmana.

El candidat de Junts també disposa d’una canal de Telegram des del qual manté contacte directe amb els veïns i veïnes. El podeu seguir clicant aquí.

I d’un mail directe: isaac@juntstiana.cat

Qui és l’Isaac

L’Isaac va néixer a Tiana l’any 1977. És periodista i professor universitari. És llicenciat en Comunicació Audiovisual. És periodista especialitzat en internet i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i professor de comunicació de la Universitat de Barcelona.

 Llegeix el perfil d’Isaac Salvatierra aquí

Actualment és el director de comunicació de la Conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

L’Isaac és un gestor d’equips. Ha treballat a l’ARA, RAC1, l’ACN, El Punt i Ràdio Tiana. També ha estat cap de premsa d’Esquerra Republicana. Va viure i treballar un any a Nova York com a delegat de l’ACN.

A Tiana, amb 19 anys va impulsar i dirigir l’emissora municipal. Ràdio Tiana va néixer el 1996. El 2013 va refundar el projecte: es diu La Local i és un diari multiplataforma. En parla en aquest post.

Amb només 7 anys ja feia teatre i cantava a la coral infantil de la Societat Coral Joventut Tianenca i acompanyava la seva germana als entrenaments del Club Patinatge Tiana del qual en va acabar presentant alguns festivals. A l’Agrupació Artística del Casal forma part del primer grup de nens i nenes del grup de teatre infantil, primer, i després el juvenil.

Participa en els mítics Tiana Somriu i relleva Josep Mª Cussó en el paper de Lluquet dels Pastorets de Josep Mª Folch i Torres.

Preocupat per la història i el bé comú, és un dels quatre col·laboradors que ajuden l’ex regidor de cultura Lluís Carreras a fer la primera rehabilitació del vagó del Tramvia l’any 1996.

Des del 2015 és regidor a l’Ajuntament de Tiana i portaveu del grup municipal de Junts Tiana. Va ser un dels impulsors de la plataforma Km0 i fundador de la primera agrupació d’electors del poble. Va liderar el projecte, que el va portar a ser la tercera força més votada al poble les eleccions municipals del 2015, amb un 18% del total dels vots. Junts va obtenir 725 vots i dos regidors, Isaac Salvatierra i Cristina Comas.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.