Junts engega la màquina electoral amb la nova web

A partir d’avui juntstiana.cat ofereix la informació sobre les eleccions municipals i línia directa entre el poble i els candidats.

Junts Tiana posa en marxa ja tota la maquinària per a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019. L’agrupació d’electors encara els propers dies amb l’agenda prevista amb tots els preparatius pre electorals.

Aquest dijous es posa en marxa la nova web de Junts Tiana preparada per al nou programa electoral que ja s’ha començat a treballar amb la base del projecte del 2015 i el model de poble que durant aquests quatre anys ha defensat i explicat l’agrupació d’electors.

El  web s’organitza a partir de 3 menús que trobareu a la capçalera: “Qui som”, “Així governarem” i “Ajuda’ns”.

També hi ha  tres grans espais a la portada amb fotografies on podeu accedir als continguts: “Així governarem”, “L’equip” i “Junts en imatges”.

La nova pàgina web de Junts Tiana ha costat 80 euros, que fan referència a la plantilla de disseny i continguts i el pagament anual del domini. La programació i els continguts ha anat a càrrec de l’equip de comunicació de Junts a cost zero. S’han invertit unes 100 hores en la feina de redacció, disseny i muntatge de la nova web.

Programa electoral i candidat

Junts manté el domini juntstiana.cat que aquest dijous al matí estrenarà nova imatge i nous continguts, així com els diferents espais de participació ciutadana que cal activar per fer més fàcil que els tianencs i tianenques puguin aportar les seves idees al projecte. Aquest espai es troba a la pestanya “Participa”.

La nova web ja conté els principals eixos del programa electoral i mostra com governarem. Les dues seccions les podeu trobar en la pestanya del menú “Així governarem”.

La setmana que ve l’assemblea de Junts votarà el candidat per a les eleccions municipals del 2019. La pàgina web incorpora també un espai per a ell. És el que ara està destinat al portaveu. “El blog de l’Isaac” s’actualitza com a mínim un cop per setmana amb articles d’opinió d’Isaac Salvatierra i propostes del nou programa electoral.

El candidat de Junts Tiana a les eleccions municipals del 2019 s’escollirà el 16 de gener en una assemblea de la qual us en donarem més informació properament.

La web incorpora també el nou espai de l’equip de Junts que s’anirà ampliant a mesura que vagin entrant noves incorporacions a l’assemblea de l’agrupació d’electors. I manté el codi ètic i l’espai on s’explica l’origen del projecte. Tots aquests continguts els trobareu al primer menú “Qui som”.

Més a prop de la ciutadania

La nova pàgina web incorpora les eines perquè els tinanencs i tianenques es puguin posar en contacte amb Junts, el candidat i els regidors d’una manera més fàcil i ràpida. Junts Tiana és la primera formació política del poble que fa servir el Whatsapp i el Telegram per comunicar-se i tenir línia directa amb els veïns i veïnes. La subscripció està subjecte a la Llei de Protecció de Dades.

Hem creat el canal de Telegram de l’Isaac Salvatierra al qual s’hi pot accedir a través de la mateixa web en aquest enllaç.

També hi ha l’accés directe per a subscriure’s al grup de distribució de whatsapp també des de la web mateix. Clicant aquí sobre hi podeu accedir.

O bé entrar dins el mailing enviant el formulari de subscripció: Subscripció al butlletí electrònic clicant aquí.

Transparència

Hem ampliat i completat l’apartat de transparència.

A partir d’ara es podrà consultar l’agenda institucional dels regidors, amb les reunions a l’Ajuntament, amb els veïns i l’assistència als actes socials, culturals i esportius. L’agenda inclou l’activitat de Junts Tiana, tant els actes públics com les reunions de l’assemblea, i el calendari electoral com la proclamació de les eleccions, la recollida de firmes i els actes de campanya.

També hi trobareu els comptes i com es finança Junts i totes les iniciatives que es porten als plens i al registre municipal.

La web manté l’apartat d’actualitat amb les notícies sobre l’activitat de Junts, tant al carrer com a l’Ajuntament, i les informacions d’interès per a la ciutadania de tot el procés pre electoral.

Donacions

Per primera vegada la pàgina web de Junts Tiana incorpora un espai per a donacions. El sistema de donatius de Junts funciona com un crowdfundingA partir dels 25 euros, per la donació, hi ha un obsequi de regal.

La web està preparada amb el sistema Paypal per a fer els donatius directament.

Les donacions desgraven en la declaració de la renda i és l’únic mètode de finançament legal, a banda de la subvenció del grup municipal, per a les agrupacions d’electors que no poden tenir militants ni socis. Les transferències, això sí, han d’anar acompanyades del nom, cognoms, DNI i adreça postal. La llei de partits polítics obliga que totes les donacions siguin nominatives i les transferències no identificades seran retornades.

Per a periodistes

La nova web manté i millora la sala de premsa. Trobareu el vostre espai al final del primer menú “Qui som”. A la sala de premsa hi teniu les previsions, els mitjans per a contactar-nos i tot el material gràfic que necessiteu.

Junts també compta amb una llista de distribució de whatsapp per a la premsa des d’on es reben les notes de premsa i les comunicacions habituals. Per rebre les convocatòries envia un whatsapp al telèfon 659 958 275 amb el teu nom i mitjà en el que treballes. Entraràs a formar part de la llista de distribució de Junts.

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.