Ni un cor trencat més

Junts per Tiana ha impulsat la creació del consell d’urbanisme, l’espai municipal que ha d’obrir un gran debat de poble sobre la preservació del nostre entorn i la nostra identitat. D’aquest consell en penjarà el grup de treball que ha d’ampliar el catàleg de patrimoni. Les propostes sobre urbanisme i patrimoni que els regidors Isaac Salvatierra i Cristina Comas han entrat al ple des del passat mes de setembre s’han materialitzat amb l’aprovació del regalment i  la formació del nou consell.

Junts vetllarà perquè el consell eviti haver de posar més cors trencats en el mapa com el que us presentem, amb enderrocs, obres que no respecten els orígens del poble o edificis i llocs singulars que s’estan deteriorant.

Clica sobre cada un dels cors de Junts i veuràs l’indret, el projecte com era i com és ara.

El mapa no és només virtual. Podeu passejar avui per Tiana i trepitjar els diferents punts marcats amb cors.

 

Com és el consell d’urbanisme

El nou consell d’urbanisme és un pas endavant per supervisar el desenvolupament urbanístic i per protegir els edificis que dónen caràcter al poble i el fan únic.

La moció, impulsada per Junts, es va presntar al ple de novembre i es va aprovar per unanimitat de tots els grups. S’ha negociat amb l’equip de govern del PSC perquè es pugui aplicar i és l’embrió del nou consell d’urbanisme que neix avui.

El consell està format per un representant de cada grup municipal, tres de la societat civil escollits per consens (veïns, sector serveis i comerç -ACIST- , entitats) i tres tècnics experts.

 

Et pot interessar

Un Comentari

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.