Des de l’oposició es poden canviar les coses: aturat el canvi de direccions de la Ciutadella i Matas

Junts per Tiana ha demanat a l’equip de govern del PSC que aturi els canvis de direcció de trànsit que afecten els carrers Pau Casals, part del carrer Matas, Escalfapé, Pep Ventura i l’Avinguda de la Ciutadella.

L’equip de govern ha aturat el projecte que canvia les direccions de trànsit i ha demanat tres informes tècnics més per reformular-lo. El que sembla clar és que el PSC abandona la idea de desviar tots els vehicles pel carrer Pau Casals de la Ciutadella.

El projecte, que no ha comptat amb l’opinió dels veïns, ha provocar un malestar a la zona, per la manca d’informació. Els veïns han recollit més de 200 firmes fins ara.

L’equip de govern ha admès que pel carrer Pau Casals hi passaran el doble de cotxe que fins ara, 2.500 al mes. El canvi de sentit no resol el coll d’ampolla que suposa el carrer Escalfapé, no està clar que aquesta mesura desincentivi el trànsit que entra a Tiana per la Bòbila, no s’ha explicat si el canvi de direccions suposarà una pèrdua d’aparcament als carrers afectats i, amb només una reunió amb una part dels veïns, no es va donar cap solució a les seves preguntes i inquietuds.

És per això que el grup municipal de Junts per Tiana ha fe el següent prec al ple municipal:

  • Que es congeli l’entrada en vigor dels nous canvis de direccions fins a explicar el projecte als veïns en una audiència pública oberta a tothom.
  • Que en el cas que el projecte tiri endavant, hi hagi el compromís de l’equip de govern de revertir-lo si es comprova que no assoleix els objectius i comporta una major problemàtica pels veïns dels carrers afectats.
  • Replantejar, si cal, el projecte amb els veïns i tots els grups de la corporació municipal.

Així mateix, en relació a l’exposat anteriorment, el grup municipal de Junts per Tiana fa la següent pregunta:

  • En quin estat es troba el projecte del PSC de Tiana, impulsat durant el mandat de l’alcalde Vallespinós, de reduir el pas de vehicles pel centre del poble a través de la circumval·lació Camí dels Francesos-Vessants-Carmelità-Joan Garí-Can Gaietà?
  • En quin estat es troba el projecte del PSC de Tiana d’obrir el carrer Escalfapé per completar la circumval·lació?

  Prec canvis direccions Ciutadella i carrer Matas (388,2 KiB)

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.