De nou, ‘no’ al model Duet

Junts per Tiana ha votat en contra, un cop més, de les quotes de l’equipament esportiu Jordi Marí. El Duet proposa apujar els preus un 1,5% per a una part d’abonats no empadronats a Tiana. Concretament, s’apugen les quotes de cap de setmana, per a la gent gran, per a discapacitats, els titulars de la targeta Rosa i els abonaments júnior familiar. Tot i que l’increment no afecta directament els veïns i veïnes del poble, Junts no aprova el model de gestió del Duet per a l’equipament esportiu municipal Jordi Marí.

El portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, va valorar “l’esforç pel canvi en la proposta inicial que ha fet l’empresa per no repercutir en els abonats de Tiana” però va remarcar que “ens sembla que els preus són massa alts”.

Salvatierra va proposar al ple repensar la política comercial perquè el Duet tingui més abonats. “Els preus són més cars a Tiana que a la resta de Duets”, va afegir. I va tornar a detallar, com ja va fer en l’aprovació dels preus de l’any passat, que “no compartim aquest model de gimnàs municipal. Els preus són massa alts. Som partidaris d’abaixar els preus i compensar-ho buscant un augment d’abonats, seduir nous clients i poder competir amb l’oferta nova a Badalona”.

 

 

Junts defensa, també, un abonament només de piscina per franges horàries més bé de preu que la quota general. Perquè “la qüestió de fons, –tal com va recordar Salvatierra en el ple– la reivindicació històrica, era tenir una piscina coberta municipal. L’Ajuntament va pagar el 30% del cost de l’obra, en total 1,2 milions d’euros, i es va acabar fent un gimnàs a preus gairebé de luxe, a preus més cars que fins i tot el DIR en alguns punts de Barcelona, adjudicat, a més, a empresaris de l’entorn del PSC que van acabar construint un pis mostra del que després acabaria sent una cadena de gimnasos, en alguns llocs privats, en altres tenint una concessió pública”. El 41% dels usuaris no són de Tiana.

El contracte signat el 2003 diu: “L’Ajuntament té la voluntat mitjançat el present ple de contribuir al desenvolupament de Tiana, posant a l’abast de tots els ciutadans, i en especial de la població escolar i de la gent gran, de programes d’esport que satisfacin el benestar social i contribueixin a la promoció esportiva de la zona”.

Salvatierra va destacar en el ple que “creiem que aquests preus no són populars i no contribueixen, o contribueixen en una mesura molt petita, a la promoció esportiva de tots els veïns i veïnes de Tiana”.

Recupera l’exposició dels motius de Junts contra el model Duet en el ple del 2015, aquí.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.