Junts anuncia que només negociarà els pressupostos amb alcaldia

El portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, ha anunciat durant el ple municipal que l’agrupació d’electors només negociarà els pressupostos per a l’any 2017 amb l’alcaldessa, Ester Pujol. Salvatierra ho ha argumentat durant la rèplica de la pregunta que ha fet Junts sobre en quin punt es troba la redacció i aprovació del Pla d’Actuació Municipal de Tiana 2015-2019, després d’enumerar tota la llista d’incompliments del pressupost d’aquest 2016 i la manca de projectes assenyalats pels dos grups que formen l’equip de govern (PSC-ERC) en els seus respectius programes electorals.

“Li fem un anunci, senyora alcaldessa. Només negociarem els pressupostos del 2017 si s’asseu a parlar amb nosaltres a la taula, com fa amb altres grups. El que negociem amb Esquerra Republicana acostuma a ser paper mullat. Al final és vostè qui talla el bacallà”.

 

 

Salvatierra també ha fet constar el “menysteniment del ple com a expressió sobirana del poble”. El portaveu de Junts ha exposat que per a l’equip de govern “els plens ara mateix són un tràmit”. “Si poguessin, ho aprovarien tot en junta de govern”. I ha recordat al govern un cop més: “No oblidin que aquest govern està en minoria”.

 

El portaveu de Junts ha posat sobre la taula que “cal una nova manera de governar basada en la gestió per resultats”. I ha qüestionat les formes amb què es gestiona l’Ajuntament i es governa el poble: “Ens preocupa la seva falta de lideratge, senyora alcaldessa. I com supleix això amb unes maneres de fer, de portes endins, que sovint van contra el poble educador, el respecte i la confiança, tal com saben alguns treballadors municipals i alguns regidors del seu govern. De portes endins, la realitat és molt diferent de com es mostra de portes enfora”.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.