La mobilitat, amb diàleg i consens

Isaac Salvatierra, portaveu de Junts, “critica – en declaracions a La Local-Ràdio Tiana– que el pla de mobilitat no s’ha fet “de baix a dalt”, una forma de fer, assegura, que permetria “recollir les diferents visions del poble. Junts pensa que en tot aquest procés, a l’equip de govern li ha mancat transparència i honestedat”.

Per a Junts la jornada de mobilitat hauria d’haver comptat amb més veus i més diverses. L’Ajuntament va convidar el director de Serveis de Mobilitat Sostenible, Carles Cunill, un dels pocs càrrecs socialistes que queden a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, per explicar el BiciVox. Un projecte d’itineraris de bicicleta entre municipis, que de moment no es pot fer a Tiana perquè Montgat no ho veu priroritari, i cal la implicació dels dos municipis per fer aquest projecte de carril bici entre Tiana i Montgat.

Un debat amb més veus d’experts hagués permès triar entre diferents models alhora d’implantar el pla de mobilitat, un tema clau pel poble.

Junts per Tiana no concep tirar endavant tot aquest procés sense un “pacte de poble, amb consens i diàleg, tant amb la ciutadania com amb els grups municipals”. I és que el govern (PSC-ERC) esta en minoria.

 

Llegeix aquí la notícia de La Local-Ràdio Tiana

 

Foto: La Local-Ràdio Tiana

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.