Els primers fruits

Els tianencs i tianenques que formem part de l’agrupació d’electors vam encetar aquest projecte amb les ganes de poder contribuir a millorar el nostre poble. Durant aquest primer any hem treballat tossudament pel que creiem que es podia fer millor. Així vam trobar la manera que el projecte d’arranjament de l’Alegria prescindís de posar una placa de formigó a la part de dalt, just a tocar de l’ermita. És només un exemple de com des de l’oposició es poden canviar les coses.

No tenim vocació de polítics però sí de treballar pel bé comú i, per això, quan ens hem trobat amb altres veïns que necesitaven un cop de mà, els l’hem ofert. Per nosaltres tot és molt nou, però busquem els camins per trobar les solucions als problemes que ens arriben i donar forma a les propostes i suggeriments que ens feu saber. I alguns han tingut els primers fruits.

Com els veïns del carrer Roderich Robert, un dels carrers del poble on no s’hi havia fet res en els últims 25 anys. Els veïns no demanaven una gran reforma, però sí que s’arrengessin els vorals. I aquest mes la brigada municipal ha posat fil a l’agulla.

Durant aquests darrers mesos ens vam reunir amb els veïns, els van orientar a com canalitzar la seva queixa, vam portar la seva reivindicació al ple i ens vam reunir en privat amb la regidora d’urbanisme, Núria Garcia, que finalment ha encarregat una petita obra de manteniment. És un primer pas i un dels primes fruits.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.