Junts expressa el seu condol per l’atemptat a Niça

Junts per Tiana se solidaritza amb la ciutat de Niça, al sud de França, i expressa el seu rebuig a l’atemptat i el condol a les famílies i amics de les víctimes.

Més de 70 persones van morir la nit de dijous 14 de juliol i un centenar han quedat ferides en l’atemptat al Passeig dels Anglesos durant els focs artificials en commemoració del dia nacional del país, segons la darrera actualització de diverses fonts.

 

Junts per Tiana expressa el seu rebuig pels atemptats de Niça i tots els que es produeixen dins i fora d’Europa.

Estem convençuts que l’odi només pot ser derrotat amb més democràcia. Expressem el nostre compromís amb les llibertats i els Drets Humans. Una condemna en nom al dret a la vida, a la llibertat i a la convivència, però també en nom de la solidaritat entre les persones per damunt de religions, ètnies, nacionalitats o països d’origen.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.