Jornades Junts per Tiana 2016: #latianaquevull

Junts per Tiana ha preparat les jornades participatives 2016 per abordar tres de les temàtiques que van sorgir a partir de la campanya Ajuda’ns a fer la carta als Reis.

Treballarem tres pilars estratègics de model de poble, que conformen els objectius de Junts, recollits en el programa electoral que serveix de full de ruta a seguir pel grup municipal i l’agrupació d’electors.

  • Bon govern, transparència i participació
  • Mobilitat i accessibilitat
  • Dinamització comercial i emprenedoria

Les jornades d’aquest any busquen posar en pràctica allò que ja vam recollir el 2015 en les jornades de treball de KM0 –quan estàvem elaborant el programa electoral– i en la campanya de la carta als Reis. Volem buscar solucions als problemes de manera col·laborativa, amb exemples i models d’èxit.

Les jornades es concentren al llarg del mes de maig coincidint amb el primer aniversari de les eleccions municipals.

Entre els actes previstos hi ha un sopar-tertúlia a l’Avi Mingo, dijous 5 de maig; una passejada amb Jordi Marí, dissabte 16 de juliol, per prendre consciència de la dificultat per caminar per alguns carrers del poble Tiana; una botifarrada popular, dissabte 16 mateix, i una xerrada-col·loqui sobre la Tiana dels emprenedors, dissabte 14 de maig.

Nous Governs: la distància entre el somni i la realitat.

 

sopar mingo

Sopar-tertúlia a l’Avi Mingo.

Com han viscut el primer any de govern partits i moviments del nostre entorn que no havien governat mai? Quina distància hi ha entre el somni i la realitat? Hem convidat l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater.

El sopar a l’Avi Mingo té un preu de 25+5 euros. 5 euros són un donatiu per a Junts.

Fes la teva reserva al mail junts@juntstiana.cat o atura pel carrer qualsevol membre de l’assemblea de Junts 😉

La Tiana accessible. Una altra manera de veure el poble.

JORDI MARÍ-10

Dins el programa de les jornades que Junts per Tiana ha organitzat per aquest 2016, et convidem a conèixer una altra manera de veure el poble. Una passejada pels punts foscos de la mobilitat al centre del poble, guiada per Jordi Marí.

Prova de tapar-te els ulls i esquivar arbres, bancs, papereres enmig del camí. O d’empènyer un cotxet de criatura sense que la roda s’encalli en un forat. I si et dels més valents, intenta encabir la cadira de rodes dins una vorera. Descobreix quina Tiana tenim per donar forma a la Tiana que volem.

Una passejada educativa, per a petits i grans. Vine amb els teus fills perquè aprenguin com es veu Tiana sense veure-hi.

Sortim del parc del camp de futbol vell i acabem al parc Joan Armengol. Dissabte, 16 de juliol a les 18h.

La Tiana viva. La Tiana colorida

BOTIFARRADA-34_mini

Dins el marc de les jornades que organitza Junts per Tiana aquest 2016, us convidem a participar en la Tiana Viva. Li donem forma de botifarrada popular i hi posem la música quilòmetre zero de tots els temps.

Els més petits tindran el taller “Terra d’escudella”. El nom del primer programa de TV infantil en català, promogut per can Boter, dóna nom al taller que hem preparat perquè els més petits s’entretinguin abans de dinar i anar fent gana. I pels més gran, servei de bar amb vermuts econòmics.

Farem boles per fer malabars i plantarem mongetes!

Compra el teu tiquet per sopar o vine a fer la sobretaula i al concert. Vine a fer el poble més viu!

Preu 10+5 = sopar, 10 euros + donatiu, 5 euros.

Tenim menú infantil!

Preu menú infantil, 5 euros.

 

Encarrega els teus tiquets a junts@juntstiana.cat, a qualsevol dels membres de l’assemblea de Junts o compra’ls directament a la botiga Casper del Passatge Moragas i la parada d’en Jordi Marí.

Parc Joan Armengol, dissabte, 16 de juliol, a partir de les 18h.

“Buenas noches, Guadalajara!”

DJ

Després de dinar, sessió DJ amb la música tianenca de tots els temps fins que es faci fosc. El crit de guerra de Joan Armengol i Moliner amb què obria els espectacles dóna títol a la festa que comptarà amb els ‘hits’ tianencs de totes les èpoques. Des de Regreso a las Minas fins a les noves formacions musicals tianenques.

Les Susis posen la banda sonora tianenca a la sobretaula. I per tancar la festa… pincha discos Iaio, DJ Ramon Prat i DJ Xavi Torner.

Parc Joan Armengol, el dissabte, 16 de juliol. Des de les 18h fins que ens facin fora 😉

 

10032016-IMG_9496

La Tiana dels emprenedors. Models d’èxit

Com s’han reinventat alguns tianencs? Quins són els models de negoci que els han funcionat? Com atrevir-se a ser un emprenedor en plena crisi econòmica? Parlem amb tianencs valents i amb talent. Solucions i idees davant la crisi del comerç local.

Xerrada-col·loqui amb Àgata Albero de l’Espai Cuina’m, Joaquin Ausejo d’Alma Hotels i Quim Batlle del Celler Batlle i president de la DO d’Alella.

Aprofitarem per fer una visita al celler i tancarem la tarda amb un tast de vi Foranell.

Si no saps com pujar fins al celler, tenim preparat un servei de transport que sortirà  les 18h del carrer de la Pau amb Marquès de Monistrol.

Dissabte, 14 de maig a les 18’30h, a La Sentiu (Celler Batlle).

Gratuït. Pots fer-nos saber que vens enviant-nos un mail junts@juntstiana.cat o si veus qualsevol membre de l’assemblea de Junts.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.