Junts pregunta al Govern sobre els problemes d’aforament a la piscina

Junts per Tiana ha enviat aquesta setmana al Govern una bateria de preguntes urgents adreçades a l’alcaldessa, Ester Pujol, la regidora d’esports, Núria Blasco i el regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, per tal que les responguin en el menor temps possible.

Un cop més, són temes urgents i sensibles i que, davant l’organització municipal del Govern és impossible tractar-les en els plens fins al setembre.  Totes les preguntes i peticions de documentació surten ja de l’Oficina d’Atenció Ciutadana i del treball dels regidors a l’ombra de l’agrupació d’electors.

La regidora de Junts, Cristina Comas ha enviat diverses preguntes sobre l’aforament de la piscina municipal, el manteniment de les instal·lacions i l’estat de la gespa.

20150721_162656

Junts ha rebut diverses consultes de veïns i veïnes que s’han quedat fora la piscina tot i ser socis. Denuncien que hi ha saturació i que el conveni amb Montgat, que intercanvia l’abonament de l’aparcament i el de la piscina, els perjudica.

“Éls nostres regidors a l’ombra han estat treballant. S’han informat, han parlat amb els afectats i a partir d’aquí s’han fet les preguntes. El Govern a l’ombra està treballant”.

També s’ha preguntat a l’alcaldessa sobre la situació de la casa okupada del carrer Els Vessants, 17 i les diferents actuacions policials. La pregunta també surt de les preguntes i queixes dels veïns d’aquest carrer que se senten desinformats.

IMG_0065

A més, Junts també demana la Relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Tiana, els tres projectes de rehabilitació de la masia de Can Gaietà i el catàleg de patrimoni arquitectònic i ambiental.

 

En el mateix correu, també es recorda que hi ha diverses qüestions que es van entrar el 7 de juliol al registre i que es continua esperant la resposta del Govern. Aquí teniu les preguntes anteriors no respostes.

Aquestes són les preguntes de Junts al Govern

Arran dels episodis d’aforament complert a la piscina municipal en què alguns usuaris socis de l’equipament s’han quedat fora en plena onada de calor, i arran també de l’estat de les instal·lacions,
el grup municipal de Junts per Tiana voldria adreçar les següents preguntes a l’alcaldessa, Ester Pujol, a la regidoria d’Esports, Núria Blasco, i al regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate:

– Quin és l’aforament de la piscina municipal?

– Quants socis de Tiana, quants de Montgat i quants d’altres municipis hi ha registrats aquest estiu?

– Quantes entrades es venen de mitjana al dia?

– Quina incidència hi té el conveni assumit amb l’Ajuntament de Montgat sobre l’increment de l’aforament?

– Quantes vegades s’han hagut de tancar portes aquest estiu a causa de l’aforament complet?

– Quines accions s’estan fent davant l’aforament complert d’alguns dies?

– Hi ha algun protocol establert que garanteixi que els socis puguin fer ús de les instal·lacions de manera prioritària?

– Quin és el motiu del mal estat de la gespa? Quines solucions s’han previst?

– Qui s’ocupa de la neteja de les instal·lacions? (zona de bany, vestuaris, bar)

Arran de reiterades ocupacions de la casa número, 17 del carrer Els Vessants i la preocupació dels veïns, el grup municipal de Junts per Tiana voldria adreçar les següents preguntes a l’alcaldessa, Ester Pujol.

– En quina situació legal es troba actualment la casa?

– Quantes ocupacions té constància l’Ajuntament que hi hagut a la casa?

– Quines accions s’han fet per part de la policia local i l’Ajuntament?

També voldríem tenir accés a la següent informació:

– Els tres projectes de rehabilitació de la masia de Can Gaietà- Catàleg de Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Tiana
– Relació de llocs de treball de l’Ajuntament (Document amb la descripció de cada lloc, sous, complements, requisits).

 

Si ens vols fer arribar qualsevol incidència, problema o preocupació, pots fer-ho enviant un correu a: junts@juntstiana.cat. El govern a l’ombra de Junts t’escolta, analitza la situació i, si cal, la porta al ple.

Foto de capçalera: La Local-Ràdio Tiana

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.