Primeres comissions informatives

Dijous hi haurà les primeres comissions informatives d’aquest mandat. Es constitueixen la Comissió Informativa de Presidència, presidida per l’alcaldessa Ester Pujol, i la de Gestió i Millora de l’Administració i Serveis Centrals, presidida pel primer tinent d’alcalde, Ricard Fabra.

En la primera, es tractarà la rebaixa del valor cadastral que demana l’alcaldia. En la convocatòria no consta quin tant per cent es proposa rebaixar. També es proposarà el Jutge de Pau suplent i es votarà la proposta de les festes locals del 2016. Tampoc consta en la convocatòria ni el nom proposat pel suplent del Jutge de Pau ni la proposta del Govern sobre quines han de ser les festes locals per l’any que ve.

I en la segona, es porta a aprovació definitiva el compte general del pressupost 2014 per a tramitar-lo a la Sindicatura de Comptes.

Les dues comissions informatives tenen el portaveu Isaac Salvatierra com a representant de Junts. Davant el període de vacances i l’absència del portaveu, el substituirà, la regidora Cristina Comas.

Aquí pots consultar les dues convocatòries de les comissions informatives.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.