3 coses que farem i 3 que no

Escrit a la revista municipal Tiana’t del mes de juliol del 2015

Ens estrenem a la revista municipal després d’haver obtingut representació a l’Ajuntament de Tiana. Som la primera agrupació d’electors de la història del poble, amb dos regidors, gràcies als 725 vots obtinguts el 24-M. Un 18,4% dels vots. Som la tercera força del cescritonsistori.

Què farem

1.Una oposició responsable

Entrem a l’Ajuntament per treballar. És per això que l’Isaac Salvatierra i la Cristina Comas, els dos regidors de Junts, ajudarem l’equip de govern amb propostes per millorar el dia a dia del poble.

2.Seguir treballant en equip

Aplicarem el model britànic i formarem un ‘govern a l’ombra’ per treballar l’oposició de manera compartida amb tota l’agrupació d’electors. Cada membre s’encarregarà d’una àrea determinada.

3.Obrir un canal de comunicació amb els tianencs.

Una oficina d’atenció al ciutadà per fer un seguiment del que preocupa als veïns i veïnes. Teniu el nostre mail junts@juntstiana.cat a la vostra disposició.

Què no farem

1.No ens oposarem a tot per sistema.

Hem de recuperar el debat de les idees. La política, entesa com l’organització del bé comú, ha de ser una tasca col·lectiva. En les reunions amb el PSC prèvies a la constitució de l’Ajuntament vam acordar “obrir una via de diàleg”. Treballarem perquè pugui ser fructífera.

2.No direm a tot que sí per inèrcia

Quan creiem que les propostes del govern van en contra del nostre model de poble, hi votarem en contra i aportarem alternatives.

3.No farem tacticisme

El nostre objectiu és ara i aquí. És Tiana. Hem entrat en política per contribuir de la millor manera a fer un poble més transparent, més viu i més verd. I ho farem des del minut zero. Si no vau poder conèixer quina Tiana volem, al nostre web ho podeu fer: 2019.juntstiana.cat.

Descarrega’t aquí la revista Tiana’t

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.