Un nou model d’oposició

L’assemblea de Junts ha acordat seguir el model britànic d’oposició de “govern a l’ombra” on cada un dels membres de Junts tindrà una àrea assignada per fer el seguiment de l’acció de govern i treballar els diferents àmbits municipals. Això permetrà donar suport als dos regidors electes i crear una xarxa per treballar millor els projectes que afecten el poble, així com establir una línia directa de diàleg entre totes les Tianes: zones, entitats i col·lectius.

Per respecte institucional, Junts no farà pública l’estructura del “govern a l’ombra” fins que el ple municipal no aprovi el cartipàs del govern PSC-ERC.

S’acorda també fer una oposició en positiu, establint vies de diàleg amb el govern per poder tirar endavant els projectes que siguin beneficiosos del poble.

Línia directa amb el poble

També s’ha acordat posar en marxa una Oficina d’Atenció Ciutadana des de la qual es canalitzaran les inquietuds i problemàtiques que ens facin arribar els tianencs. Un dels canals serà el web de Junts que a partir del mes de setembre estarà adaptat al model d’oposició.

Tot allò que us preocupi es pot fer arribar a cada un dels integrants de l’agrupació d’electors que tingueu més a l’avast i també via el mail junts@juntstiana.cat

Durant la reunió s’ha acordat la formalització del grup municipal de Junts a l’Ajuntament de Tiana i que Isaac Salvatierra, número 1 de Junts, exerceixi de portaveu als plens i que Cristina Comas, número 2, en sigui la suplent.

Organització interna

L’assemblea ha acordat que la coordinadora de Junts sigui la Gemma Liñán a efectes d’organització interna i comunicació.

També us fem saber que a partir d’aquesta setmana Junts ja té un número de compte operatiu. Seguint el que marca el nostre codi ètic, s’ha obert un compte en una entitat de la banca ètica. En aquest cas, Triodos, sent una de les primeres agrupacions d’electors de l’estat espanyol amb compte a aquesta entitat.

Junts resta pendent de la convocatòria del primer ple d’aquest mandat per organitzar el calendari d’assemblees obertes i reunions de treball.

El contingut d’aquesta assemblea es difondrà aquest dijous a través dels mitjans de comunicació locals: Ràdio Tiana i La Local.

El detall de la reunió d’aquest dimecres es podrà consultar en l’acta que es publicarà en l’apartat de “Transparència” del web juntstiana.cat un cop l’assemblea l’hagi aprovat en la propera sessió.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.