Junts enceta una ronda de contactes amb la resta de partits

Junts per Tiana s’ha reunit aquests darrers dies amb CIU, ERC i la CUP. Avui també ho farà amb el PSC. L’Agrupació d’Electors ha mantingut reunions cordials i ha recollit la proposta de CIU de formar un pacte sobiranista amb la resta de forces que van signar el pacte de l’ANC. Junts ha format diversos equips de treball per mantenir aquests contactes amb la resta de formacions i dilluns traslladarà a l’assemblea el contingut de les reunions.

Les trobades han estat, també, una carta de presentació per a Isaac Salvatierra i Cristina Comas, que el proper 13 de juny pendran possessió de l’acta de regidors, i començaran a treballar formant part del ple de 13 càrrecs electes representants de 6 formacions polítiques.

Des del 24 de maig fins avui, els dos regidors de Junts i la resta de la candidatura han recollit les opinions de diversos tianencs que han volgut expressar les seves impressions sobre els resultats electorals i el futur govern. En aquest sentit, l’agrupació d’electors, es posa a disposició de la ciutadania per copsar els suggeriments de cara a un possible pacte de govern i sobre la feina que l’agrupació d’electors pot desenvolupar a l’Ajuntament, ja sigui al govern o a  l’oposició.

Junts és la tercera força política a Tiana amb 725 vots i 2 regidors.

Et pot interessar

Un Comentari

  • Miquel Vilar 12 de juny de 2015   Reply →

    Felicitats sinceres a l’Isaac i la Cristina. Heu encetat un camí nou i un estil particular de campanya. Llàstima que no ho pugueu aplicarl en la pràctica…però hi ha partits que diuen i no fan.
    Teniu temps. Sou joves.

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.