No us fallarem

Aquesta nit tanquem la campanya electoral. Els 16 de Junts l’hem viscuda amb una enorme il·lusió. Dic els 16 perquè tots els integrants sense excepció de l’agrupació d’electors ens hem implicat a fons en la campanya.

Volíem fer arribar el nostre programa electoral cuinat a foc lent al màxim de veïns i veïnes [llegeix-lo aquí, sisplau, si encara no ho has fet]. I volíem fer-ho reflectint la manera com creiem que s’ha de treballar pel poble: amb dedicació, esperit constructiu, alegria i molta seriositat. I així ho hem fet.

Ho vaig dir al debat electoral:

“Valoro l’experiència. Tinc un gran respecte pels que han governat, i més en temps de crisi. Però crec que ara mateix pesa més la capacitat de reformar. És per això que als vells partits, als veïns de Tiana, us demanem: deixeu-nos passar, deixeu-nos passar, sisplau, volem dedicar els millors anys de la nostra vida al nostre poble”.

La nostra experiència és el compromís cívic permanent amb el poble.

La nostra experiència és l’ambició de voler fer les coses ben fetes i de fer-les ben fetes. (En el meu cas, és la responsabilitat social del periodista per explicar què passa. És el fruit d’implicar-me en projectes periodístics d’excel·lència: Ràdio Tiana, El Punt, RAC1, delegat de l’Agència Catalana de Notícies a Nova Yotk, l’Ara.cat…)

Però només amb l’experiència no n’hi ha prou. El que m’agradaria destacar del nostre equip –de l’agrupació de veïns i veïnes de Tiana que presentem un projecte polític per donar un gir a l’Ajuntament– és la capacitat de treball.

Si no tens empenta, decisió i creativitat per tirar endavant els projectes, no tiraran endavant. I aquest és un dels nostres principals actius. Experiència, preparació, esperit crític, capacitat de reformar i capacitat de treball. Sense aquests valors no hauríem pogut fer la campanya electoral que hem fet i per la qual tanta gent ens felicita. Avui ‘El Punt Avui’ en fa un reportatge.

Ens atura la gent pel carrer, ens envien missatges al WhatsApp de Junts, ens deixen notes al Facebook… I ens diuen: “Jo us voto, però no em falleu després”.

No us fallarem. Gràcies per acompanyar-nos aquests quinze dies tan i tan especials.

Et pot interessar

Un Comentari

  • Alejandro Ortiz Ponce 22 de maig de 2015   Reply →

    Os deseo la mejor de la suertes el domingo pròximo y espero que logreis vuestros objetivos y tomeis, legalmente, la alcadìa de Tiana. ¡A por ella!

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.