Tupper Junts: Connectem totes les Tianes

La Marina, en Cesc, la Rosa, en Ferran i la Davínia arriben els primers. Munten el banner que ens acompanya des de fa 2 mesos amunt i avall. La Cristina i la Gemma porten el berenar i una taula més gran. I directe de la feina, quan falten 10 minuts per les sis de la tarda, arriba l’Isaac a la Virreina.

Parlem amb tres veïns i ens diuen que a les set vindran la resta a fer el Tupper. I dit i fet. A  les set en punt, una vintena de veïns s’apleguen al voltant de la taula per berenar i escoltar el programa de Junts per Tiana. Han endarrerit l’hora de ioga per poder fer el Tupper Junts.

virreina3

“Durant molts anys Tiana ha viscut d’esquena a la Virreina”, ens explica una veïna, tot recordant la lluita per tenir un accés digne al poble. “D’anar al poble li diem anar a Tiana”, explica una altra. I l’Isaac desgrana tot el programa per connectar totes les Tianes.

Demanen millorar alguns punts del vial que han quedat a mitges. I sobretot, més seguretat.

Ens expliquen que per fer el Tupper Junts han quedat a partir del grup de whastapp que tenen a la urbanització. El grup serveix per organitzar tots els veïns i per avisar-se si veuen res estrany. Diuen que se senten insegurs i que temen els robatoris. Ens expliquen que quan algun veí veu res sospitós, els avisa a tots i després truca a la policia.

virreina2

La Gemma els explica el projecte de seguretat de Junts, amb un Consell de Seguretat Local i un reforç tant pel que fa als agents com pel que fa a les recomanacions sobre seguretat: “Una policia educadora i preventiva, per poder reaccionar millor en cas d’emergència o incidència”.

Gairebé a les vuit, recullen les cadires i alguns marxen a la classe de ioga després de conversar durant una hora tot resistint el ventet empipador que feia aquest dimecres a la Virreina.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.