Una festa, JUNTS!

Junts per Tiana ha donat vida al Parc Joan Armengol. Un espai màgic a tocar de can Gaietà i poc aprofitat, que ha acollit gairebé 200 persones durant la festa de campanya. Botifarrada i música en directe. Una festa de poble, mirall de la Tiana viva per la qual treballa Junts.

Festa de campanya 'Junts fem boble'

El cap de llista, Isaac Salvatierra, ha recollit el programa en braille que Jordí Marí ha regalat a l’agruapció d’electors, ha resumit l’esperit del projecte a partir de l’escrit que va fer per a Junts la número 10 de la llista, la Mariona Cebrián, i ha explicat la xarxa ‘M’agrada Tiana‘, un espai virtual que ha de servir per a trobar-se i compartir després al carrer i fer de Tiana un poble més viu.

“Visc prop del parc dels Teletubbies i, a casa, quan hem d’anar al centre, diem que hem de pujar al poble. Quan hi pujo m’agrada poder caminar pel mig dels carrers de Tiana, sense patir pels cotxes, un costum molt tianenc. M’agrada anar al Casal i trobar-me a la veïna de la meva àvia, el tiet d’una amiga, l’amic de mons pares, fer poble. M’agrada saludar a la Yeho des de la Plaça dels Peixos, veure com la Celi i la Cris fan un cigarret, l’olor que fa el Sindicat i, tot i que no sempre, m’agrada esperar a la Palmira quan és fora de l’estanc durant un no-minut. M’agrada comprar les ‘xuxes’ a l’Aixelà i que les postres de diumenge siguin de Can Pau. M’agrada que molts dels meus amics de la colla siguin fills dels amics de la colla dels meus pares quan eren joves. M’agrada escoltar les anècdotes que m’expliquen els meus tiets de la Tiana que ells van viure.

També gaudeixo llegint, amb les sobretaules, petant la xarrada al Casal amb els amics i solucionant el món, emprenyant ma germana i amb els plans improvisats.

Vull viatjar molt, vull veure i vull viure moltes coses, però sempre he pensat que si algun dia sóc mare, vull que Tiana, la Tiana que m’agrada, sigui al lloc on creixin els meus fills. Una Tiana que haurem fet millor entre tots els tianencs i tianenques.”

Mariona Cebrián

 

Botifarra amb seques de can Masdéu per dinar

 

BOTIFARRADA-34Festa de campanya 'Junts fem boble'

 

BOTIFARRADA-13_mini

Bartolí amb accent a la Í ha obert la sobretaula

 

Festa de campanya 'Junts fem boble'

I amb De Mortimes hem fet un Live Karaoke de candidats

 

Cristina Comas. Número 2. El Rey.

Cristina Comas. Número 2. El Rey.

 

Teresa Mas, Isaac Salvatierra i Marina Perejuan. 13, 1 i 3. Si et quedes amb mi.

Teresa Mas, Isaac Salvatierra i Marina Perejuan. 13, 1 i 3. Si et quedes amb mi.

 

Gemma Liñán, Carles Campos i Toni Margalef. 5, 7 i 9. Escuela de calor.

Gemma Liñán, Carles Campos i Toni Margalef. 5, 7 i 9. Escuela de calor.

 

La Cristina Comas, la número 2 de Junts, li ha dedicat aquesta ranxera al mexicà de l’agrupació d’electors, l’Andrés Ortiz.

En aquesta campanya hem fet de tot. A part de treballar i fer un extens treball de camp per construir el programa, hem cuinat, hem fet manualitats de tot tipus, hem enganxat cartells i també hem cantat… I encara falta una setmana de campanya… Tot és possible!

 

Mortimers

Fotos: Guillem Cuní i Favián Vásquez

Ràdio Tiana: “La botifarrada de Junts depassa les previsions d’assistència

 

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.