Junts impulsa un compromís ètic entre tots els partits

Junts per Tiana ha proposat a totes les fomacions que es presenten a les eleccions municipals signar un document per garantir el joc net, la convivència i les bones relacions. L’acord que es planteja signar just abans de l’inici de la campanya electoral va més enllà dels dies previs a la votació. És un compromís per començar una nova etapa, que ha de tenir una continuïtat, passat el dia d’eleccions.

Junts proposa un acord en tres punts:

  1. Que l’esperit constructiu, el diàleg, l’honestedat i la tolerància són inseparables de l’activitat política.
  2. Que aquests valors democràtics seran respectats per tots els integrants de les candidatures sotasignants al llarg d’aquesta campanya electoral per sobre dels interessos polítics de cada formació.
  3. Que aquest esperit també marcarà el dia a dia de l’activitat política i de les relacions entre els partits i agrupacions al llarg del mandat que s’obrirà després de les eleccions del 24 de maig de 2015, tot impulsant una nova manera de fer política que esdevingui un exemple de cara a la ciutadania i que fomenti grans acords per fer de Tiana un poble millor.
    L’acord recull un dels punts del programa electoral de Junts per Tiana sobre un nou clima d’entesa. Un pacte local basat en fomentar el treball conjunt, des de la responsabilitat, l’honestadat i el respecte.

Et pot interessar

Un Comentari

  • alejandro ortiz ponce 30 d'abril de 2015   Reply →

    Esenciales estos tres puntos para una convivencia no sólo pacífica sino proactiva uan vez que se lleven a cabo las elecciones, salga quien salga ganador.

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.