Junts i el candidat

L’assemblea de Km0 ha escollit Isaac Salvatierra cap de llista de Junts per Tiana per unanimitat aquest dimecres a la nit.

Per primer cop en la història de la democràcia tianenca des del 1978, Tiana tindrà una candidatura formada únicament per persones independents sense el paraigua de cap grup polític.

Dissabte a les 13 h. es farà un senzill acte presentació i uns ensenyarem la imatge de la candidatura i el nou web. A partir de dissabte, la marca Junts per Tiana substituirà la de Km0, tant al carrer com a la xarxa.

El candidat

La tria del candidat s’ha fet a partir de la assemblea de Km0. La proposta es va fer en l’assemblea oberta del 25 de febrer. Després de la seva acceptació, s’ha ratificat Salvatierra com a cap de llista aquest dimecres 11 de març. El cap de llista s’ha aprovat per unanimitat.

Isaac Salvatierra és periodista. Va néixer a Tiana l’any 1977. Ha estat implicat en diverses entitats del poble. Va fundar Ràdio Tiana i va treballar a Ràdio Ciutat de Badalona. Actualment és el cap de l’edició digital del diari Ara. Ha estat cap d’informatius de RAC1, creant i dirigint l’equip d’informatius, cap de redacció a l’edició d’El Punt del Barcelonès Nord i ha viscut durant un any a Nova York, on va fer de delegat de l’Agència Catalana de Notícies. És un dels fundadors de la plataforma Km0 i el 17 de gener va ser l’encarregat de presentar el projecte en l’acte de la Sala Albéniz.

La marca

El nom de la candidatura es va proposar i aprovar per unanimitat en l’assemblea oberta del 25 de febrer després d’un debat d’idees i de valorar els requisits que millor s’ajustaven al projecte. En aquest sentit, Junts per Tiana recull els objectius bàsics de l’agrupació d’electors com la base participativa que ha format l’assemblea, les jornades de treball i totes les decisions que es prenen sobre la candidatura. Junts per Tiana reflecteix una nova manera de fer política i una nova manera de gestionar el poble i integra els valors de l’esforç i la feina en equip. A la vegada és una marca nova, genuïna, com també ho és el projecte que s’està construint fet a mida per Tiana.

El procés

L’embrió de Junts per Tiana és la plataforma Km0. Un punt de partida per repensar Tiana. Des del model polític fins al model de poble. Una nova manera de gestionar des de la transparència i la participació, que vol comptar amb totes i cada una de les persones que viuen AL poble perquè visquin EL poble.
Les eleccions municipals obren una porta a fer aquest canvi. Una porta perquè els ciutadans entrin a l’Ajuntament i decideixin sobre les petites coses de cada dia i també sobre els grans projectes. És per això que posem a l’abast de tothom les eines per construir un nou model polític per poder garantir un poble viu, dinàmic, transparent, modern, sostenible i amb unes institucions obertes a la ciutadania. I ho volem fer a partir d’un projecte que il·lusioni, cohesioni i que cobreixi les necessitats de tots. Ho volem fer, com diu el nostre codi ètic: “Obrint un procés per repensar Tiana i construint des de la base una candidatura electoral amb persones que portin a terme un projecte essencialment tianenc, amb persones que portin la veu del poble defugint de lideratges unipersonals.”

Presentació del candidat

[flickr_set id=”72157651367324985″ max_num_photos=”10″ ]

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.