Som una agrupació d’electors

Ens presentem a les municipals com una llista independent  amb l’aval de 100 firmes que es recolliran a partir de l’1 d’abril.

El 4 de febrer es va constituïr l’assemblea de Km0. És l’òrgan decisori i el que consensua tant el programa com la llista de candidats. Està obert a tothom i totes les persones del poble que hi vulguin participar s’hi poden anar afegint en les properes reunions.

Entre les decisions que ha pres l’assemblea hi ha la figura de com es presentarà la futura candidatura a les eleccions. S’ha escollit l’agrupació d’electors. És el primer cop que Tiana hi haurà una candidatura d’aquestes característiques ja que fins ara totes les llistes que s’han presentat ho han fet sota les sigles o el paraigua d’un partit polític.

L’assemblea, segueix així la pauta marcada pel manifest i els objectius fundacionals de treballar per un nou model de gestió municipal al marge dels partits polítics, impulsat per persones, que a títol individual, integren la candidatura i donen compliment al programa electoral.

100 firmes

Les agrupacions d’electors són figures legalment reconegudes per la llei electoral que aglutinen un grup de ciutadans que concorren a les eleccions municipals. Es presenten per una convocatòria electoral en concret, en aquest cas les eleccions municipals del 24 de maig, i per poder-ho fer només cal que es presenti l’aval d’un número concret de signatures que depèn del número d’habitants del municipi on es presenten. A Tiana en calen 100 i es començaran a recollir l’1 d’abril.

 

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.