Un grup de tianencs i tianenques, persones inquietes pel present i el futur del poble, coincidim que cal fer pinya per un projecte basat en una nova manera de fer política. Calen veus plurals i crítiques. Persones preparades per (re)pensar Tiana i treballar per demostrar que un nou model polític és possible.

Què volem?

Volem un poble viu i dinàmic. Un poble per treballar-hi, per anar a comprar, passejar i fer-hi activitats. Un poble per viure-hi.

Volem fomentar la participació ciutadana per construir un projecte coherent i transparent que recuperi l’interès de la ciutadania per la política i que situï les persones al centre de les prioritats municipals. Volem unes institucions obertes al poble. Un Ajuntament amb les parets de vidre. Cal establir un compromís ètic entre la institució i el veïnat que fomenti la màxima transparència per part de l’administració i els governs municipals generant espais de confiança, diàleg, decisió i coresponsabilitat.

Volem un projecte que il·lusioni, engresqui i cohesioni governants, la ciutadania, les escoles, les entitats culturals i esportives, la infància, la joventut, persones adultes i grans, per moure Tiana, sense oblidar el passat, plenament dins el segle XXI i mirant cap al futur.

 

Per tot això, treballem per construir un espai polític local alternatiu que permeti, amb un consens social ampli, horitzontal i plenament democràtic, vertebrar una candidatura ciutadana per a les eleccions municipals que doni resposta a l’escenari actual de Tiana.

 

Què és una agrupació electoral?

Les agrupacions d’electors i electores són figures legalment reconegudes per la llei electoral que aglutinen un grup de ciutadans que concorren a les eleccions municipals.

Es presenten per una convocatòria electoral en concret i per poder-ho fer només cal que presentin l’aval d’un nombre concret de signatures que depèn del nombre d’habitants del municipi on es presenten. A Tiana, fan falta 100 firmes, que ha de validar el secretari municipal. Després es lliuren a la Junta Electoral de zona, que és qui dona validesa a l’agrupació d’electors i formalitza la candidatura.

Participa

Participa

Ens reunim cada dues setmanes al Casal. Les reunions son obertes a tot el poble.

Ajuda'ns

Ajuda'ns

Fes un donatiu i et regalarem una samarreta de La Tiana que M'agrada o un joc de poble.

Segueix-nos

Segueix-nos

Estigues al dia de tot el que fem per Facebook, Twitter o Instagram.

L'agrupació electoral

L'assemblea és l'òrgan decisori. Les persones que en formen part són les qui decideixen els punts de l'ordre del dia i consensuen tant el programa electoral com la llista. L'assemblea està oberta a tothom. Tot el poble en pot formar part. Només cal adherir-se al manifest i el codi ètic. Per poder votar a l'assemblea cal haver assistit a les dues reunions anteriors, tal com recull el codi ètic.

L'assemblea

L'assemblea

Consulta les actes de les assemblees de Junts Tiana.

El codi ètic

El codi ètic

Consulta'l aquí. És d'obligat compliment per a tota l'organització.

El reglament intern

El reglament intern

El reglament fixa el funcionament intern de l'agrupació d'electors.

Així és l'Isaac Salvatierra

Així és l'Isaac Salvatierra

Descobreix la bio del candidat a l'alcaldia de Tiana

La llista de Junts per Tiana

La llista de Junts per Tiana

Amb la il·lusió del primer dia i el bagatge de 4 anys treballant a l’oposició.

El programa electoral

El programa electoral

El nostre pla de govern: 60 objectius i 400 accions per millorar el poble.