Un poble més verd
Un poble més verd:

3. Més transport públic

Bus barat per moure’s per Tiana

Buscarem solucions per reduir l’ús del cotxe privat per anar d’un punt a un altre del poble. Negociarem un bitllet especial superreduït per a viatges interns dels autobusos metropolitans de 5 parades com a màxim. Estudiarem la viabilitat econòmica d’un servei de microbús intern.

Vols compartir cotxe?

Promocionarem l’ús compartit del vehicle privat. La xarxa M’agrada Tiana inclourà un espai per posar en contacte tianencs que es desplacen cada dia en cotxe a la feina o la universitat.

Que torni el ‘Kalet’

Negociarem recuperar l’autobús directe Tiana-Barcelona amb l’Entitat Metropolitana del Transport (EMT). Exigirem cobrir correctament l’horari de pujada a Tiana de 22.20 h a 23.30 h els dies feiners. No hi ha cap servei durant més d’una hora per pujar a Tiana en autobús entre l’últim B29/B34/B35 i el primer N9. Negociarem un Nit Bus directe Tiana-Barcelona, sense fer una volta de prop d’una hora per tot el Barcelonès Nord.

 

Aparcament a Montgat per agafar el tren

Renegociarem el conveni d’aparcaments amb l’Ajuntament de Montgat acordat pel govern sortint perquè els veïns de Tiana que aparquen el cotxe a l’estació de Renfe no hagin de pagar un afegit a l’any al cost del transport. Són terrenys de la Diputació de Barcelona i entenem que l’Ajuntament de Montgat no pot fer negoci amb veïns que agafen el tren per anar a estudiar o treballar.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada