[bt-red]

Prioritat: atendre les emergències socials

Ampliarem els mitjans dels serveis socials per prevenir i atendre les situacions de pobresa i de risc d’exclusió. Elaborarem un pla d’acció específic per a les famílies amb tots els membres a l’atur o precarietat laboral. Garantirem el dret a l’alimentació bàsica de totes les persones. Destinarem ajuts socials per garantir el pagament del lloguer o la hipoteca en casos d’emergència i evitar desnonaments per causes econòmiques sobrevingudes. Garantirem el dret al reallotjament públic, digne i estable en cas de pèrdua de l’habitatge.

[color-block class=”col-md-4″ color=”red”]

Ens agrada

Caldes de Montbui ha creat amb èxit un Rebost Solidari per unificar els diferents agents que repartien pel seu compte aliments a les persones necessitades, d’acord amb el serveis socials municipals.

La campanya Pobresa Zero-Catalunya, que cada 17 d’octubre, Dia Internacional per l’Eradicació de la Pobresa, visualitza les causes de la pobresa i el risc d’exclusió social i fa accions d’incidència política.[/color-block]

El Rebost Solidari

Impulsarem un rebost de menjar i de productes de primera necessitat, en col·laboració amb les entitats, les botigues, la parròquia i voluntaris locals. Màxim suport i col·laboració amb les entitats que lluiten contra la pobresa, com Tiana Solidària. Constituirem la Taula de Cooperació, Solidaritat, Pau i Drets Humans de Tiana, com a espai de col·laboració i coordinació entre l’Ajuntament i les entitats.

Protegirem els serveis bàsics, defensarem els serveis públics

Garantirem l’accés universal als serveis bàsics ampliant i reclamant ajuts específics contra la pobresa energètica. Revisarem les ordenances de preus, taxes i impostos municipals per establir un sistema de tarifació social que s’ajusti a la renda i les circumstàncies de cada família. Defensarem i protegirem, dins de l’àmbit d’actuació local, la qualitat dels serveis públics, base de l’estat del benestar.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada