[bt-green]

Educació i esport

Mariona Cebrián, Marina Perejuan, Jordi Marí

Mariona Cebrián, Marina Perejuan, Jordi Marí

L’esport serà un dels eixos centrals del poble educador. Mantindrem el model actual, donant suport a clubs i entitats, i millorant la gestió de les instal·lacions esportives. Crearem el Consell Municipal de l’Esport –amb la representació d’electes, entitats i esportistes individuals– per definir el model esportiu del poble i les activitats. També serà un punt de trobada dels clubs per coordinar gestions administratives (compres col·lectives, buscar patrocinadors…). Invertirem en el manteniment i la millora dels equipaments. Buscarem un major rendiment econòmic del poliesportiu intentant llogar la pista quan no es fa servir: als matins o durant el mes d’agost. Estudiarem fer una escala d’accés per comunicar millor el camp de futbol i el poliesportiu. Reubicarem alguns elements de la zona esportiva del Parc del Camp de Futbol Vell, com les taules de ping-pong. Obrirem els equipaments esportius de les escoles als joves fora de l’horari escolar.

La Setmana de l’Esport

Mantindrem el casal d’estiu i els ‘campus day’. Proposarem ampliar la Festa de l’Esport fent una setmana prèvia de competicions –una mena d’olimpíades locals– en diferents espais del poble per promoure valors com la vida saludable, l’esforç i el treball en equip.

Vine a córrer!

Promourem la pràctica esportiva a l’aire lliure aprofitant l’entorn on vivim. Millorarem les infraestructures per crear circuits d’activitats físiques als parcs. Recuperarem la cursa popular anual pel centre del poble que es feia als anys 90. Donarem el màxim suport a iniciatives com l’Enrucada o la Canicròs.

Preus assequibles al Centre Esportiu Municipal Jordi Marí

Negociarem amb l’adjudicatari del CEM Jordi Marí quotes per als veïns de Tiana ajustades a la seva condició d’equipament municipal. Negociarem un accés únic a la piscina.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada