[bt-green]

Bus barat per moure’s per Tiana

Buscarem solucions per reduir l’ús del cotxe privat per anar d’un punt a un altre del poble. Negociarem un bitllet especial superreduït per a viatges interns dels autobusos metropolitans de 5 parades com a màxim. Estudiarem la viabilitat econòmica d’un servei de microbús intern.

[color-block class=”col-md-6″ align=”right” color=”green”]

Vols compartir cotxe?

Promocionarem l’ús compartit del vehicle privat. La xarxa M’agrada Tiana inclourà un espai per posar en contacte tianencs que es desplacen cada dia en cotxe a la feina o la universitat.

[/color-block]

Que torni el ‘Kalet’

Negociarem recuperar l’autobús directe Tiana-Barcelona amb l’Entitat Metropolitana del Transport (EMT). Exigirem cobrir correctament l’horari de pujada a Tiana de 22.20 h a 23.30 h els dies feiners. No hi ha cap servei durant més d’una hora per pujar a Tiana en autobús entre l’últim B29/B34/B35 i el primer N9. Negociarem un Nit Bus directe Tiana-Barcelona, sense fer una volta de prop d’una hora per tot el Barcelonès Nord.

 

Aparcament a Montgat per agafar el tren

Renegociarem el conveni d’aparcaments amb l’Ajuntament de Montgat acordat pel govern sortint perquè els veïns de Tiana que aparquen el cotxe a l’estació de Renfe no hagin de pagar un afegit a l’any al cost del transport. Són terrenys de la Diputació de Barcelona i entenem que l’Ajuntament de Montgat no pot fer negoci amb veïns que agafen el tren per anar a estudiar o treballar.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada