[bt-green]

El poble és de les persones

Promourem caminar com a principal manera de desplaçar-se pel poble. Cal canviar la cultura d’agafar el cotxe per anar a tot arreu. Proposarem un pla ambiciós d’atenció al vianant al centre, consensuat amb els veïns del poble i els comerciants, que es pugui aplicar de manera gradual, i farem una consulta a tota la ciutadania abans d’aprovar-lo. Encara hi ha massa voreres estretes i plenes de barreres arquitectòniques per als veïns i veïnes amb mobilitat reduïda. Treballarem per anar-ho arreglant. Millorarem la neteja de la via pública. Vetllarem perquè les obres es facin en horaris normals i avisant amb temps els veïns. Buscarem pactes amb els veïns per fer compatible el poble viu amb el descans necessari.

[color-block class=”col-md-4″ align=”right” color=”green”]

Ens agrada

La brigada jove d’Arenys de Munt. Per fomentar la inserció laboral i el civisme, al juliol contracten vint joves a mitja jornada per fer tasques de manteniment d’espais i equipaments públics. La implicació dels joves serveix per sensibilitzar els veïns sobre la necessitat de tenir cura del mobiliari urbà i redueix l’incivisme i els actes vandàlics.

[/color-block]

Menys cotxes creuant el poble

Treballarem per alliberar al màxim la carretera de cotxes potenciant l’ús dels diferents vials d’accés. És prioritària l’obertura del carrer Escalfapé per millorar l’accés a Can Gaietà des del parc del Camp de Futbol Vell. Controlarem l’excés de velocitat dels cotxes i les motos per millorar la seguretat i per reduir el soroll. Revisarem el model actual de places d’aparcament al centre per donar més rotació. Senyalitzarem millor els aparcaments. Revisarem els guals de sortides de vehicles en desús per alliberar places d’aparcament a l’espai públic.

Connectar totes les Tianes

No podem expulsar els tianencs de Can Gaietà, el Carmelità, els Vessants, les Costes o la Virreina del dia a dia del poble. Cal descentralitzar les activitats lúdiques i culturals, però també cal millorar les connexions a peu. Estudiarem la construcció d’una passera a Can Gaietà integrada amb l’entorn per creuar la Riera d’en Font i arribar a la plaça de la Vila a peu en menys de 10 minuts. Adequarem la Riera d’en Font, preservant l’entorn, per vertebrar millor els dos vessants.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada