[bt-blue]

Ràdio Tiana, gestió independent

S’aprovarà un reglament específic de gestió de Ràdio Tiana i La Local, que deixaran de dependre directament de l’equip de govern. El ple i el Consell de Mitjans de Comunicació n’exerciran el control per garantir-ne la qualitat i el servei públic. El president del Consell de Mitjans serà un periodista, aprovat amb el màxim consens pel mateix consell. L’alcalde o alcaldessa i la resta de càrrecs electes no tindran potestat per definir o canviar els continguts de les notícies.

entrevista radio

Millorar la comunicació institucional

Donarem a conèixer la informació municipal i les activitats que es fan al poble aprofitant el canal més adient en cada cas, comunicant-ho amb prou antelació. Serem austers en l’ús del paper, per estalvi i per compromís amb el medi ambient. Editarem un butlletí electrònic (newsletter) setmanal municipal. Farem servir el Whatsapp o altres eines de missatgeria instantània gratuïta com a canal de difusió i comunicació amb els veïns. La comunicació institucional estarà supervisada pel Consell de la Transparència.

Contra la fractura digital

Combatrem la fractura digital amb cursos intergeneracionals per millorar el coneixement i l’ús de les tecnologies de la informació. Ampliarem els punts de wifi obert al poble. Valorarem la viabilitat d’incorporar el programari lliure en l’administració municipal.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada