[bt-blue]

Isaac,-Ferran-i-Anna-14-copiaUn pacte local per la qualitat democràtica

Promourem un pacte entre les forces polítiques de Tiana per arribar a grans acords i fomentar el treball conjunt, des de la responsabilitat, l’honestedat i el respecte. Crearem una comissió de la transparència i de l’evolució democràtica de les polítiques públiques de Tiana, amb la participació de càrrecs electes, treballadors municipals, entitats i veïns, que supervisarà l’execució de les polítiques de transparència de l’Ajuntament.

Confiança en els treballadors municipals

Reformarem les estructures internes, millorarem els processos i posarem els mitjans que calguin per millorar l’eficiència municipal i fer possible l’aplicació de la llei de transparència. Escoltarem els treballadors municipals per fer-ho possible. Treballarem en equip, en un clima de confiança i respecte. Fomentarem la formació i el reciclatge professional dins l’Ajuntament. Valorarem la viabilitat d’incorporar el programari lliure en l’administració municipal.

Bon veïnatge amb Montgat

Enfortirem els vincles amb el poble veí de Montgat, amb el qual ens uneix una història comuna, buscant noves vies de col·laboració i mancomunació de serveis per guanyar eficiència.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada