Reunions de treball

Ens reunim cada dues setmanes en assemblea al Casal o a l’Escorxador. Les assemblees són obertes a tot el poble. Segons el codi ètic, només es pot votar si s’ha assistit a les dues últimes reunions i s’ha signat el manifest. Si voleu assistir-hi, podeu contactar amb nosaltres o venir-hi directament. Anunciem la convocatòria a l’agenda i per Facebook.

Salvem les rieres

La Riera de Tiana han estat històricament la via natural d’accés al poble. La Riera d’en Font és el gran espai verd que uneix el nucli antic amb les noves urbanitzacions. Actualment les rieres s’han convertit en l’habitació dels mals endreços del poble i alguns trams semblen un abocador. El març del 2018 vam portar al ple municipal una moció per la recuperació i el manteniment de les rieres.

Ni un cor trencat més

Junts per Tiana va impulsar el 2018 la creació del consell d’urbanisme, l’espai municipal que ha d’obrir un gran debat de poble sobre la preservació del nostre entorn i la nostra identitat. D’aquest consell n’hauria de penjar el grup de treball que ha d’ampliar el catàleg de patrimoni.

Junts vetllarà perquè el consell eviti haver de posar més cors trencats, amb enderrocs, obres que no respecten els orígens del poble o edificis i llocs singulars que s’estan deteriorant.

Campanya electoral 2015

Un poble més viu i més verd. Música a les botigues per promocionar el comerç local i passejada per les masies de Tiana per conèixer el passat agrícola. Així vam explicar el nostre programa electoral al poble. Maig 2015.