Mig miler de persones visiten l’exposició ‘Alegria’

 

Més de 500 persones han visitat l’exposició ‘Alegria‘. La mostra col·lectiva d’artistes locals ha servit per inaugurar l’Espai Cultural que Junts per Tiana vol compartir amb tot el poble, i en especial amb entitats, col·lectius, associacions, artistes i professionals que necessiten un local per a desenvolupar la seva creativitat i donar-la a conèixer.

 

L’Espai Cultural s’obre pas així com a referent del poble viu. 13 artistes de Tiana, reunits per primer cop, han donat forma a aquesta exposició col·lectiva que obre l’Espai Cultural de Junts per Tiana. Els germans Santilari, Marc SoldevilaLola Anglada, Josep Ma Galceran, ‘Fletxa‘; Mario Tarragó, Elena Llongueras, Roger, Lluc i Guillem Llimona, Joel Yeste, Bianca Batlle Nguema i Tomàs Atienza. Tots beuen, en part, de l’Àlvar. Padrí i mecenes, referent de molts d’ells, Àlvar Suñol, un dels pocs artistes modernistes vius, encomana l’ofici i la passió per la tècnica als seus deixebles i els porta cap a l’expressionisme i el realisme. Les 24 obres exposades n’han estat una mostra.

 

L’exposició s’ha pogut visitar durant un mes a l’Espai Cultural de Junts per Tiana i ha obert la sala a tots aquells que la necessitin per a fer reunions, noves exposicions, concerts, tallers i activitats de tot tipus.

 

Properes exposicions

Calendari per als propers mesos

Bandabòlit

Bandabòlit

Festa de Nadal. 21 de desembre, 18 h. Un any més ens escalfarem amb el caldo i les torrades calentes i la música dels Bandabòlit. Aquest any a l'Espai Cultural!

Subhasta solidària

Subhasta solidària

Helena Carreras cedeix part de la seva obra per a Tiana Solidària. Els beneficis es destinaran a les cistelles de Nadal del Banc d'aliments.  21 de desembre, 18 h.

Estimada tia Anna

Estimada tia Anna

La història de Tiana a partir de les dones, del 7 de març al 7 d'abril.

 

Espai cultural Junts per Tiana

L’espai cultural de Junts per Tiana al centre del poble vol ser un punt de trobada de l’art i la cultura. Núria Fàbregas i Pera s’encarrega de la direcció de la programació, que potenciarà el ressorgiment de la cultura tianenca perquè torni a ser un referent.

 

 

Vols fer-hi alguna activitat?

El local està situa a l’avinguda Isaac Albéniz, 19. Des de Junts per Tiana, posem a disposició l’espai a totes les entitats i col·lectius de Tiana, artistes locals i professionals de diferents àmbits perquè hi puguin desenvolupar la seva creativitat i activitats.

 Vols demanar la sala? Omple al formulari

 

Participa

Participa

Ens reunim cada dues setmanes al Casal. Les reunions son obertes a tot el poble.

Ajuda'ns

Ajuda'ns

Fes un donatiu i et regalarem una samarreta de La Tiana que M'agrada o un joc de poble.

Segueix-nos

Segueix-nos

Estigues al dia de tot el que fem per Facebook, Twitter o Instagram.