Apostem per la cultura i pels artistes locals. Perquè la cultura no és un luxe i perquè, ara més que mai, la creació, el talent, l’enginy, l’art, necessiten un impuls encara més gran. La cultura ens fa més grans i més savis.

Per això, l’Espai Cultural reobre portes per donar un impuls al poble viu i a la cultura. La sala d’exposicions s’ha adaptat a totes les mesures de prevenció pel Covid–19. Per això, s’ha reduït l’aforament i només 3 persones podran visitar la mostra simultàniament. Es farà, també, un registre de visitants i se’ls prendrà la temperatura. La sala compta amb gel hidroalcohòlic, mascaretes i sistema de ventilació.

 

Properes exposicions

Si ets artista i vols exposar a l'espai cultural, contacta amb nosaltres!

Clica i descobreix tot el que hem fet a l'Espai Cultural
Marc Soldevila

Marc Soldevila

Del 10 al 20 de juny. L'artista porta a l'Espai Cultural 'Paisatges d'aquí i d'allà' amb motiu de la Festa Major petit de sant Antoni.

Lletres tianenques

Lletres tianenques

L'Espai cultural compta amb una selecció de llibres d'autors i autores tianencs i que està a la venda. Entre els títols destacats hi ha una selecció d'obres de Lola Anglada.

Les cases pairals

Les cases pairals

Properament, un passeig per la Tiana rural.

 

Durant aquests mesos amb la sala tancada, vam posar en marxa la iniciativa Queda’t a casa, l’espai de la Tiana confinada, amb tota mena d’activitats culturals. També es va inaugurar l’exposició virtual Estimada tia Ana i l’espai virtual Visca la Festa Major!

 

Visita l’exposició virtual Estimada tia ana

 

 

 

Espai cultural Junts per Tiana

L’espai cultural de Junts per Tiana al centre del poble vol ser un punt de trobada de l’art i la cultura. Núria Fàbregas i Pera s’encarrega de la direcció de la programació, que potenciarà el ressorgiment de la cultura tianenca perquè torni a ser un referent.

Vols fer-hi alguna activitat?

El local està situa a l’avinguda Isaac Albéniz, 19. Des de Junts per Tiana, posem a disposició l’espai a totes les entitats i col·lectius de Tiana, artistes locals i professionals de diferents àmbits perquè hi puguin desenvolupar la seva creativitat i activitats.

 Vols demanar la sala? Omple al formulari

 

Participa

Participa

Ens reunim cada dues setmanes al Casal. Les reunions son obertes a tot el poble.

Ajuda'ns

Ajuda'ns

Fes un donatiu i et regalarem una samarreta de La Tiana que M'agrada o un joc de poble.

Segueix-nos

Segueix-nos

Estigues al dia de tot el que fem per Facebook, Twitter o Instagram.