Marina Perejuan

La Marina ha recuperat els seus orígens tianencs i des de fa 6 anys viu a cal Garrofaire, la casa els seus besavis al carrer Sant Bru. Té 32 anys i va néixer a Argentona. La seva família va escriure una part de la història tianenca. És la besnéta de la Magdalena Gené i en Carles Llaudet, que van portar el bar de dalt, la sala Giralt, i anys després, el bar de baix i la fonda-restaurant. La terrassa del bar era punt de reunió de la gent del poble. Coneix el veïnat de Sant Bru des de petita perquè sempre hi ha estiuejat i cada 6 d’octubre participa en la tradicional celeració del patró. Els seus avis tenien el magatzem de queviures de can Raüll. La seva integració al poble passa pels grups de teatre: Societat Recreativa Nou Pins, l’Agrupació i Mimesis Teatre.

MARINA“Tiana pot ser més transformadora i generadora de canvi social, tenint cura de les persones i de l’entorn. El canvi és possible si el fem entre tots i totes”

 

La Marina és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB. Treballa com a tècnica de projectes a LaFede.cat- organitzacions per a la justícia global, al barri del Raval de Barcelona. Creu en la banca ètica i té formació sobre gestió de conflictes i educació per la pau.

La Marina és dona de fortes conviccions i valors. Activista, pacifista i antimilitarista.