Maria Teresa Mas

La Maria Teresa va venir a viure al centre de Tiana fa 8 anys. Llavors vivia al Poblenou, però va passar la infància i l’adolescència a Santa Coloma de Gramenet, “Santa que mola”, com li diuen els de la seva generació. Va néixer a França, a Strasbourg. Té 44 anys, està casada, té dues filles. A casa, sempre ha sentit parlar de política. El seu pare era del PSUC i encara el recorda parlant amb l’Antonio Gutiérrez Díaz en alguna festa del partit. De fet, va ser ell qui la va animar a participar amb Junts.

TERESA“M’agrada despertar-me a Tiana i sentir els pardalets. I, a l’hivern, l’oloreta que fa Tiana a llenya de les xemeneies, m’encanta”

La Maria Teresa fa un petit tast de Tiana durant les cavalcades de Reis de Santa Coloma encarregades a Can Boter on ella també hi participava. És perica i independentista. Li agraden molt els esports. Ha estat jugadora de bàsquet, jutge de taula i àrbitre. I li agrada el senderisme i ballar.

La Teresa és administrativa i comercial. Diuen que és capaç de vendre qualsevol cosa. Ara mateix pertany a l’empresa més gran d’Espanya: la dels aturats.

La Maria Teresa és entusiasme. Ganes de fer les coses ben fetes i arribar lluny.