Carles Campos

En Carles és nét del Dr. Vicente Lino Ferrandiz, metge naturista que va introduir l’any 1920 el quiromassatge a Espanya després d’haver estudiat uns anys a Leman, a Suïssa. Va ser un dels 20 tianencs mes importants del segle XX. La família vivia a la torre La Alicantina  de la colònia Cruspinera en aquell temps en què totes les cases tenien noms. Temps que els estiuejants compartien vida amb els veïns de tota la vida.

CARLES“En tots aquest anys Tiana ha canviat molt … moltíssim! És lògic i ho comprenc. Hi ha moltes coses que han millorat, però d’altres les hem perdut per sempre. Sincerament, crec que a aquest poble, en aquests darrers anys, se li ha faltat molt el respecte”

En Carles, té 49 anys i viu als Vessants. En Carles, el petit de quatre germans, va conèixer Tiana mentre es banyava a les basses, anava els diumenges a la tarda al Cine Tiana i comprava a ca la Maria Carbonera o can Quela. Amb els amics anaven darrera les noies ‘pijes’ del Casino per la Festa Major i se n’havia fet un fart de creuar l’antic aqüeducte que hi havia a tocar de l’actual escola Lola Anglada. Ara és el president de l’AMPA d’aquest centre. Li agrada esquiar, la muntanya, jugar a pàdel i anar amb bicicleta. I es passa hores fent puzles. Com més grans millor. També és un súper culé, un malalt del Barça.

En Carles és programador informàtic en llenguatges COBOL, PASCAL i C, llenguatges prehistòrics que ja no és fan servir. També és programador en CAD, CAM, CAE, disseny assistit per ordinador. Ha estudiat enginyeria informàtica a l’UPC de Barcelona i també fa els projectes de reg automàtic del Garden Tiana.

En Carles és tot ell il·lusió. Emprenedor incansable al servei de l’esforç col·lectiu.


Fotos: Guillem Cuní