200 persones han vist ja l’exposició ‘Alegria’

Des de la inauguració de dijous fins aquest diumenge al vespre, unes 200 persones han visitat l’exposició ‘Alegria‘. La mostra col·lectiva d’artistes locals inaugura l’Espai Cultural que Junts per Tiana vol compartir amb tot el poble, i en especial amb entitats, col·lectius, associacions, artistes i professionals que necessiten un local per desenvolupar la seva creativitat i donar-la a conèixer.

13 artistes de Tiana, reunits per primer cop, formen aquesta exposició col·lectiva que obre l’Espai Cultural de Junts per Tiana. Els germans Santilari, Marc Soldevila, Lola Anglada, Josep Ma Galceran ‘Fletxa‘, Mario Tarragó, Elena Llongueras, Roger, Lluc i Guillem Llimona, Joel Yeste, Bianca Batlle Nguema i Tomàs Atienza. Tots beuen, en part, de l’Àlvar. Padrí i mecenes, referent de molts d’ells, Àlvar Suñol, un dels pocs artistes modernistes vius, encomana l’ofici i la passió per la tècnica als seus deixebles i els porta cap a l’expressionisme i el realisme. Les 24 obres exposades en són una mostra.

Present i futur de l’art tianenc unit al voltant de la il·lustradora Lola Anglada, filla adoptiva de Tiana, en el 35è aniversari de la seva mort. Un dibuix amb la Plaça de la Vila engalanada per Festa Major i el projecte dels frescos per a la parròquia de Sant Cebrià, rebutjats pel mossèn i mai realitzats, tanquen el cercle expressiu i perseverant d’aquesta Tiana d’art i cultura.

Els quadres exposats estan a la venda. També es poden comprar els llibres de la Lola Anglada.

L’exposició es pot visitar fins el 12 d’octubre a l’Espai Cultural de Junts per Tiana a l’Avinguda Isaac Albéniz, 19, cada dia de 18 h a 20 h, i els caps de setmana també els matins de 12 h a 14 h.

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada