Cristina Comas: Tornarem a ser el referent cultural que havíem estat

Botiguera i número 2 de la llista de Junts per Tiana

 

Cultura és allò que ens identifica com a col·lectiu dins de qualsevol àmbit local, territorial i nacional. Cultura és un tot, des que ens llevem fins que anem a dormir. Les relacions humanes, la gastronomia, el comerç…

Tiana ha tingut moments molt vius en la seva vida cultural. Poble de músics, actors, poetes, periodistes, dissenyadors i d’un teixit associatiu cultural molt gran. La vila d’art i cultura que ens feia sentir tan orgullosos. Sí, ens feia: d’un temps ençà sembla haver entrat en una letargia sense saber on va. Hem d’aconseguir crear sinergies i tornar-nos a il·lusionar. Crec fermament en un Consell de Cultura obert a tothom i per a tothom, des d’on sorgeixin els projectes que facin de Tiana un poble viu.

 

La vila d’art i cultura que ens feia sentir tan orgullosos. Sí, ens feia: d’un temps ençà sembla haver entrat en una letargia sense saber on va.

 

La Festa Major, la Festa Major Petita, el Tast Tiana i el Casal del poble, el teatre, els carrers amb el comerç, l’escola bressol, les escoles, l’institut, i tot el teixit associatiu és la columna vertebral per fer un poble culturalment fort. L’Ajuntament ha de saber escoltar, per poder donar les eines i aconseguir engrescar i fer-nos-hi partícips. Per impulsar un nou model cultural popular, coherent, exigent, de llarg recorregut, que estimuli la creació, la formació i la professionalització, a partir d’una nova relació entre el consistori, els artistes locals i les entitats. Per construir entre tots un projecte compartit.

 

Descobreix aquí la bio de la Cristina Comas

Et pot interessar