Junts escull el candidat per a les eleccions municipals

Junts Tiana escollirà aquest dimecres, 16 de gener, el candidat que encapçalarà la llista per a les eleccions municipals i que optarà a l’alcaldia de Tiana.

Segons el punt 6 del reglament de l’agrupació d’electors, l’assemblea té entre les seves competències escollir el candidat/a electoral. El codi ètic aprovat el 2015 especifica que “les persones no presenten candidatures per a ser portaveu ni càrrec electe. Totes les persones són elegibles, formin part de l’assemblea o no”.

Per tant, l’assemblea proposarà la persona que creu que pot ser el millor alcalde/ssa per Tiana entre totes les persones del cens electoral, tal com ja es va fer el 2015. Un cop proposat el candidat, aquest ha d’acceptar i proposar el projecte electoral basat en els principis de l’agrupació d’electors. I per últim l’assemblea ratificarà el full de ruta exposat.

Qualsevol persona pot assistir a l’assemblea però només poden votar aquelles que han signat el codi ètic i han assistit a les dues últimes reunions.

Un cop acabada la reunió Junts Tiana farà públic el nom del candidat per aquestes eleccions municipals a la web, xarxes socials i a través dels mitjans de comunicació. N’informarà també als subscriptors del butlletí electrònic i els del grup de whatsapp.

La presentació del candidat de Junts es farà més endavant en un acte públic.

 

L’assemblea és dimecres, 16 de gener, a les 20:30 h, a la Sala d’Exposicions del Casal de Tiana.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.