Demanem dignificar la Sala Albéniz com a teatre municipal

Des que som a l’oposició, Junts per Tiana ha rebut repetidament la petició de molts pares i mares habituals de la sala Albéniz de disposar d’alces o elevadors infantils que permetin que els nens i nenes puguin gaudir amb qualitat dels espectacles.

En començar a documentar-nos, vam comprovar que teníem un problema més greu. Les butaques del teatre tenen 29 anys i estan en un estat lamentable: la roba està estripada, tenen forats, surten ferros i claus –més d’un si ha estripat la roba–, els braços estan rosegats, estan desencaixades…. I, menys greu però no menys important: les alces no hi caben perquè la butaca és petita.

Tenint en compte que la Sala Albéniz és dels equipaments més utilitzats al poble, que Tiana necessita un teatre municipal modern i adaptat als nous temps i que creiem que abans d’invertir en nous espais cal millorar els que ja tenim, Junts per Tiana formula el següent PREC al ple de Tiana:

Estudiar les inversions pendents a la sala Albéniz per actualitzar l’equipament a les necessitats d’un teatre municipal del segle XXI. Prioritzar la renovació de les butaques, atès el seu mal estat.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.